Kövess minket!
  
     

A bordásfalakban sokkal több lehetőség rejlik, mint gondolná!

A bordásfalakban sokkal több lehetőség rejlik, mint gondolná!
2018, április 3.

A bordásfalak senkinek sem ismeretlenek, hiszen már óvodásként találkozhatnak az emberek ezekkel a tornaszerekkel. Hiába azonban a közismertség, a legtöbb ember évekkel később sem tudja igazán felismerni a bordásfalak előnyeit, és azt, hogy valójában mi mindenre is alkalmasak.

A bordásfalak masszív és strapabíró tornaeszközök, ebből logikusan következik az, hogy nem csak gyerekek megmozgatására alkalmasak, hanem felnőttek is bátran használhatják őket, így a különböző fitnesz- és edzőtermek nélkülözhetetlen elemei is lehetnek. Természetesen ebben az esetben fontos, hogy a kiválasztott bordásfalak magasfokú tűrőképességgel rendelkezzenek, ezen termékek pedig értelemszerűen némiképp drágább árkategóriát képviselnek.

A bordásfalak változatosságot kínálnak: az erősítő gyakorlatoktól kezdve egészen a gimnasztikáig szinte bármilyen mozgásformába beépíthetőek. Kiválóan formálják és fogyasztják a testet, és az erősítésnek köszönhetően sokkal fittebbnek és egészségesebbnek is érezhetjük magunkat egy-egy bordásfalon töltött óra után. A gyakorlatokat fejből is kitalálhatjuk, ami éppen jól esik a testünknek és a lelkünknek, azonban érdemes az interneten is kutakodni, mivel számtalan edzésformát lehet találni a bordásfalhoz, így valóban hasznos gyakorlatokat végezhetünk.

A bordásfalak nem csak az edzőtermekben, iskolákban, vagy óvodákban bizonyulnak tökéletes választásnak, hanem akár otthonra is, hiszen nem mindenki szereti, ha tornázás közben figyelik. Ehhez azonban mindenképp olyan falszerkezettel kell rendelkezni, ami elbírja a bordásfalat és a rá nehezedő ember súlyát is!

Ha Önnek is bordásfalra lenne szüksége otthonába, vagy edzőtermébe, döntsön a Sportvilág Hungary Kft.-t termékei mellett! Termékeinket weboldalunkon tekintheti meg, amelyet a www.sportvilag.addel.hu címen találhat meg. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot: írjon e-mailt a sportvilag@sportvilag.com címre, vagy hívjon minket telefonon, a 06-1-427-0297-es számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Milyen ajak piercingek közül választhatunk?
Milyen ajak piercingek közül választhatunk?

Régóta tervezi testékszer behelyezését, és úgy érzi, eljött az ideje? Látható helyre szeretné igényelni a piercing készítést? A különféle ajak...

Close