Kövess minket!
  
     

A bőröregedés ellen: ránctalanítás és feltöltés

A bőröregedés ellen: ránctalanítás és feltöltés
2014, április 14.

Bőrünk öregedése egy megállíthatatlan folyamat, melyet sajnos visszafordítani sem tudunk, azonban befolyásolhatjuk, milyen mértékben és ütemben megy végbe a folyamat. A modern, rohanó és stresszes életvitelünknek köszönhetően, valamint gyakran a rossz és káros szokásaink következtében akaratlanul meggyorsítjuk a bőröregedés folyamatát. Az érett bőr kiemelt törődést és ápolást igényel, amellyel lelassíthatjuk az öregedést, valamint visszatáplálhatjuk az idők alatt kiürült tápanyagokat bőrünkből.

Ránctalanítás és feltöltés

Természetesen a genetika és az öröklött tulajdonságaink jelentősen befolyásolják az öregedés folyamatát és velejáróit, azonban néhány dologról saját magunknak kell gondoskodni és hozzájárulni bőrünk fiatalságának megőrzéséhez. Köztudott, hogy az öregedés jelei elsősorban a túlzott és káros napfénynek kitett bőrön alakulnak ki, amelyért elsősorban az UV sugárzás a felelős, valamint napjainkban nem győzik eleget hangsúlyozni a szakértők az egészséges táplálkozás, az elegendő folyadékbevitel és a megfelelő mennyiségű testmozgás fontosságát, melyek befolyásolják bőrünk állapotát is. Mivel a korral járó hormonális változások és egyéb természetes vagy genetikai folyamatok ellen nem tehetünk, ezért életmódunk optimális kialakításával és megtartásával kell gondoskodnunk az öregedés jeleiről. A rossz szokások, például dohányzás elhagyása jelentősen hozzájárulhat a kívánt eredményhez, azonban a modern világunk találmányai igazán hasznos és hosszú távú segítséget nyújthatnak a ránctalanításban és a bőr feltöltésében. A minőségi krémek, szérumok, tisztítók, feltöltők és egyéb készítmények tartalmazzák azokat a szükséges vitaminokat, és hatóanyagokat, amelyek javítják az öregedő bőr állagát, segítik a kollagén és elasztin termelést, valamint segítenek lassítani a folyamatot.

A szép bőr titka

A Rémy Laure professzionális, minőségi ránctalanító és feltöltő kozmetikai termékei számos összetevővel és hatóanyaggal hozzájárulnak az öregedő bőr ápolásához és a folyamat optimális lassításához. Ránctalanító termékeink már egészen a bőr legalsó rétegeiben képesek hatásukat kifejteni és hosszantartó egészséges állapotot eredményezni. Ránctalanító termékeinkért látogasson el a www.remylaure-athome.hu weboldalra, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 30/948-3359-es és a 30/349-3736-os telefonszámon és kollégáink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
remylaure-athome.hu
Érzékeny bőr ápolása

Az orvostudomány az érzékeny bőrt a következő módon határozza meg: az a típusú bőr, amely kisebb ellenállást mutat az ingerlő...

Close