Kövess minket!
  
     

A bőrregenerálás és táplálás

A bőrregenerálás és táplálás
2015, január 14.

Modern világunkban számtalan külső behatás károsíthatja bőrünket, valamint a genetika és különféle sérülések is nyomot hagyhatnak a különböző területeken, melyek gyakran nem túl esztétikus látványt nyújtó elváltozások. A kozmetikai ipar innovatív készítményei természetes és megbízható összetevőiknek köszönhetően hatékony regeneráló és tápláló lehetőségeket biztosítanak mindenki számára kortól függetlenül.

A bőrregenerálás és táplálás

Számtalan öröklött genetikai jellemző, sérülés, allergia és egyéb tényezők következtében keletkezhet bőrünkön egy-egy elváltozás, melyek a modern kozmetikai szerek segítségével elhalványíthatóak, vagy maximálisan megszüntethetőek. A sejtszintű regenerálódásnak köszönhetően egyes esetekben változó módon, de minden esetben esztétikusabbá és egészségesebbé varázsolhatjuk bőrünk megjelenését, ezzel visszanyerhetjük önbizalmunkat és természetes belső szépségünket egyaránt.

  • Öröklött bőrhibák és elváltozások halványítása és az egységes bőrtónus kialakítása.
  • Betegségek által visszamaradt bőrelváltozások kezelése.
  • Sérült bőrfelületek regenerálása, például műtéti vagy sérülésekből származó hegek, égési sérülések, varratok, stb. kezelése.
  • Allergiás tünetek által visszamaradt bőrelváltozások regenerálása.
  • Terhesség következtében kinyúlt bőr kezelése, pl.: striák halványítása, stb.
  • Napsugárzás és egyéb környezeti hatások által károsodott bőrproblémák kezelése, a sérült bőrfelületek táplálása, stb.

A bőrproblémák sejtszintű regenerálása során számos modern és innovatív, természetes alapanyagból készült termék áll rendelkezésünkre kortól függetlenül, melyek segítségével egészséges és esztétikus lehet bőrünk.

Válassza a minőséget!

A Rémy Laure professzionális, minőségi ápoló kozmetikai termékei számos összetevővel és hatóanyaggal hozzájárulnak a bőrregenerálás és táplálás sejtszintű megvalósításához, valamint a bőrproblémák megelőzéséhez. Bőrregeneráláshoz és tápláláshoz ajánlott  termékeinkért látogasson el a www.remylaure-athome.hu weboldalra, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 30/948-3359-es és a 30/349-3736-os telefonszámon és kollégáink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
siszallas.eu.12.PR
Téli kikapcsolódás a barátokkal

A nemzetközi igények között már régóta szerepelnek azok a kikapcsolódási lehetőségek, melyek napjainkban egyre inkább elterjedőben vannak hazánkban is, azaz...

Close