Kövess minket!
  
     

A cellulitisz megelőzése

A cellulitisz megelőzése
2015, május 4.

A cellulitisz, vagy narancsbőr minden nő egyik rémálma. Ez a főleg combon, fenéken tapasztalható elváltozás szinte csak a nőket érinti, életkortól, súlytól függetlenül, éppen ezért olyan rettegett dolog, mert a vékony testalkatúakat is ugyanúgy fenyegeti, mint az elhízásra hajlamos típusokat.

A feszes, fiatal, üde bőr és a formás idomok szépségideáloktól és korszellemtől függetlenül állandó részét képezik a csábító nő kelléktárának, ezért nem csoda hát, hogy a narancsbőr okozta tünetek megelőzésére és eltüntetésére ma már külön szekciót épített ki a kozmetikai ipar.

De mi is pontosan a narancsbőr? A cellulitisz egyenetlen felszínéért a bőr mélyebb rétegeiben található zsírszövetek felelősek. A narancsbőr jellemző megjelenési területein a zsírszövetben felhalmozódnak a zsírsejtek és a ki nem ürült salakanyagok, és kitüremkednek a bőr felszíne felé.

De mi okozza a jelenséget? Az ok egyrészt lehet genetikai, tehát öröklött, ilyenkor nincs mit tenni, el kell fogadni, hogy hajlamosak vagyunk a narancsbőrre és igyekezhetünk enyhíteni a tüneteken. Azonban a legtöbbször a hepehupák megjelenését életmódbeli sajátosságok váltják ki, nevezetesen a mozgásszegény mindennapok és az egészségtelen táplálkozás. Mindezek együtt azt eredményezik, hogy a méreganyagok nem tudnak megfelelő mértékben távozni a szervezetből, ezért a zsírszövetekbe rakódnak le.

A cellulitisz megelőzéséhez fontos a megfelelő hidratálás, vagyis igyunk minden nap sok folyadékot, leginkább vizet és gyógyteát, melyek kimossák a salakanyagokat. A méregtelenítést segíthetjük rendszeres mozgással, szaunázással vagy aromaterápiával is. A súlykontrollal nem csak jó közérzetünkért és egészséges szervezetünkért, de a feszes bőrért is sokat tehetünk. A karcsúsodás így a megelőzésben és a narancsbőr eltüntetésében is fontos szerepet kap. Kiegészítő kezelésként alkalmazhatunk olyan bőrfeszesítő, hidratáló kozmetikai termékeket, melyek a bőr mélyebb rétegeibe hatolva, természetes növényi összetevőkkel veszik fel  a harcot a bosszantó szépséghibákkal.

A www.remylaure-athome.hu weboldalunkon minden kozmetikai segítséget megtalál ahhoz, hogy ne kelljen többé a narancsbőr miatt szégyenkeznie. Tegye próbára a Rémy Laure professzionális termékeit, és legyen újra magabiztos! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 0630-349-3436-os telefonszámon, valamint bátran kérje munkatársaink segítségét a választásban!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
must.co.hu
A modern konyha remekei

Enni mindenki szeret, hiszen a minőségi étel nem csak az élethez szükséges tápanyagokat tartalmazza számunkra, hanem mennyei ízeket, különleges ízkombinációkat...

Close