Kövess minket!
  
     

A digitális rögzítő használatának lehetőségeiről

A digitális rögzítő használatának lehetőségeiről
2018, február 27.

A biztonsági megfigyelő rendszerek nagyon praktikusak, ha egy épület vagy üzlethelyiség biztosításáról van szó. A segítségükkel nyomon lehet követni a napi történéseket, vissza lehet nézni bizonyos eseményeket, dokumentálni, hogy ki, mikor és mit csinált a kamera látómezejében. Ilyen megfigyelő és rögzítő rendszereket már járművekben is lehet alkalmazni.

A digitális rögzítőket autókban, taxikban, buszokon lehet használni, mindenhol más okból bizonyulhatnak hasznosnak. Az autókban a tulajdonos számára jól jöhet akkor, ha az autót őrizetlenül hagyja valahol és esetleg megpróbálják ellopni azt. A taxikban és a buszokon az utasteret és a külső helyszínt is meg lehet figyelni, rögzíteni a képet és a hangot, felkészülni minden eseményre, később pedig vissza lehet nézni a történések tisztázásához. A digitális rögzítőket autósiskolákban is javasolt használni, hiszen könnyebb vele a vizsgázók teljesítményének alapos kielemzése, de vitás esetekben is hasznos lehet.

A digitális rögzítők egyik megbízható modellje a CDR-E07. Jellemzője, hogy hangot és képet is képes rögzíteni egyszerre, az adatokat pedig memóriáján tárolja. A CDR-E07 tehát különböző járművekbe építhető digitális hang- és képrögzítő, ami GPS nyomkövetővel is fel van szerelve. A GPS adatok visszanézhetőek, amiket a rendszer beépített gyorsulás érzékelővel is kiegészít.

A www.telemontazs.hu weboldalon többet is megtudhat a digitális rögzítőkről és akár meg is vásárolhatja a saját modelljét tőlünk!  A CDR-E07 az Ön számára is nélkülözhetetlenné válhat, amit tanácsos közelebbről is jobban megismerni!  Meglátja, rövidesen meg fogja tapasztalni az előnyeit! Amennyiben érdekli kedvező ajánlatunk, bátran keressen fel minket elérhetőségeinken, és tudjon meg többet termékünkről, a CDR-E07 digitális rögzítőről! Lépjen velünk kapcsolatba a +36-1-206-3133-as és a +36-1-464-3410-es telefonszámok egyikén vagy írjon nekünk üzenetet a telemontazs@telemontazs.hu e-mail címre, munkatársaink mindenben rendelkezésére állnak!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
solartackle.hu.18.02
Koncentráljon kedvenc időtöltésére sátorfűtés mellett!

Fázni a legborzasztóbb dolgok egyike. Dideregni, vacogni, senki sem szeret, sőt sokan inkább a meleget, a nyári hőséget választják, mintsem...

Close