Kövess minket!
  
     

A fehér színű esztétikus tömés előnyeiről röviden

A fehér színű esztétikus tömés előnyeiről röviden
2020, február 28.

Ha fogtömésre van szükség, manapság már nem kell attól tartania az embernek, hogy a kezelés után nem lesz hibátlan a mosolya. Az elmúlt években az amalgám anyag helyett a fehér színű esztétikus tömés került előtérbe, ami nem csupán esztétikailag előnyös, hanem egészségügyi szempontból is.

fehér színű esztétikus tömés közel sem olyan ártalmas a szervezetre, mint a korábban használt amalgám. Nem tartalmaz higanyt, sem egyéb káros anyagokat, így elkerülhetők a különböző egészségügyi szövődmények, sőt, fémallergiásoknak is ajánlott, hiszen az új, korszerűbb tömés nem fog allergiás reakciókat kiváltani a szervezetben. Egyes személyeknél az amalgám komoly egészségügyi kockázatokat jelentett a nehézfémtartalma miatt, nem véletlenül szeretnék teljesen kivonni a fogászatokból az orvosok, 2030-ig bezárólag. Az anyag a szervezet mellett a fogaknak sem tesz jót. Amikor eltávolításra került az amalgám, több esetben is szembesültek azzal az orvosok, hogy az érintett terület sokkal rosszabb állapotban van, mint korábban: repedések, romlás, szuvasodás nyomait fedezték fel. Ezzel szemben a fehér színű esztétikus tömés nem eredményez ilyen problémákat. Ezen kívül a páciens visszanyerheti általa az önbizalmát, hiszen nem kell takargatnia a száját nevetés közben, hiszen ezzel a forradalmi megoldással élethű és természetes restaurációk állíthatók elő. A végeredmény olyan, mintha sose lett volna gondja a betegnek a fogaival. A fehér színű esztétikus tömés akkor is alkalmazható, ha korábban amalgám tömése volt a páciensnek.

Tapasztalja meg Ön is a fehér színű esztétikus tömés előnyeit, a beavatkozáshoz forduljon bizalommal a Fogtündér Fogászati Rendelőhöz! Nálunk tapasztalt, gyakorlott szakemberek adják vissza hibátlan mosolyát. Szolgáltatásaink magas színvonalat képviselnek és kedvező áron elérhetőek. Tájékozódjon honlapunkon, a www.fogtunderek.hu webcímen kezeléseinkről és a fehér színű esztétikus tömésről! Ha időpontot szeretne kérni, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal telefonon a 06-23-356-500-as és a 06-70-200-0661-es számok egyikén, vagy küldjön e-mailt az info@fogtunderek.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
A szörpök története

Azt mindenki tudja, hogy mennyire fontos a gyerekeknél és a felnőtteknél is a folyadékbevitel, ezért nem csoda, ha annyi csapvizet,...

Close