Kövess minket!
  
     

A felszíni piercingekről bővebben

A felszíni piercingekről bővebben
2017, február 22.

Ahhoz, hogy kifejezzük egyéniségünket, és hogy olyanná varázsoljuk megjelenésünket, amilyenre mindig is szerettük volna. Manapság erre számos alternatív megoldásunk van, hiszen a különböző divatirányzatok a konszolidáltabb kiegészítőktől kezdve, egészen a kifejezetten extravagáns megoldásokig, sok mindennek engednek teret. Egyéni ízlés dolga, hogy a felszíni piercingeket ki és milyen csoportba sorolja, viszont az biztos, hogy nagyon sokan kedvelik ezeket az egyedi kiegészítőket. Persze a felszíni piercingeknek számos formája van, melyekkel mind más és más hatást érhetünk el.

A szokványosabb, és elég régóta a köztudatban lévő felszíni piercingek, mint a szemöldök, orr és ajak ékszerek remekül feldobhatnak akár egy hétköznapi szettet is, de egy egyedibb, merészebb összeállításhoz is remekül illenek. Persze a felszíni piercingek lehetőségei nem merülnek ki ennyiben, hiszen számos egyéb opció van még. Felszíni piercingeket szúrathatunk mellkasunkra, a köldökünkbe, illetve akár az orrnyergünkre is, ha úgy érezzük, erre van szükségünk egyéniségünk megnyilatkoztatásához vagy öltözködésünk kiegészítéséhez. Persze számos stílusirányzat meghatározó elemei a piercingek, ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül csak az ilyen irányzatok követőinek állnak jól, ezért bátran kísérletezhetünk a legkülönfélébb felszíni piercingekkel. Továbbá ha azt szeretnénk, hogy testékszerünkkel kapcsolatban ne adódjon semmilyen probléma, érdemes megbízható szakemberekre bízni először a szúrást, majd akár a behelyezést is, és pontosan betartani azokat, amit a felszíni piercingek körüli teendőkről mondanak!

Ha szeretné profikra bízni felszíni piercingjei szúrását, és a testékszer behelyezést, akkor győri tetováló szalonunknál keresve sem találhatna megfelelőbbet! Szakembereink minden esetben úgy járnak el a munkájuk során, hogy Ön tökéletesen elégedett lehessen! Ha további információkra kíváncsi, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.tattoosilver.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel a felszíni piercingekkel, illetve egyéb szolgáltatásainkkal, akkor keressen fel minket a tattoosilver@gmail.com e-mail címen, valamint a +36-20/497-51-71 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Ki szeretné próbálni a tandemugrást, de kétségei vannak?
Ki szeretné próbálni a tandemugrást, de kétségei vannak?

Számos olyan dolog van a mindennapjainkban, amit szívesen kipróbálnánk, de mindig van valami, ami visszatart minket ettől. Ezzel a jelenséggel...

Close