Kövess minket!
  
     

A folyóvízi horgászat technikája és kellékei

A folyóvízi horgászat technikája és kellékei
2014, október 9.

Napjainkban a horgászat egyszerre sport, hobbi és kikapcsolódás, melynek különféle ágazatai széles körben óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen egy-egy horgászati stílus más és más technikákat, felszerelést igényel, amely változatosságot kínál, valamint minden horgász megtalálhatja a számára ideális lehetőséget. A folyóvízi horgászat a számtalan lehetőség egyik speciális változata, hiszen megannyi szempontból kiemelkedő körültekintést és felkészültséget igényel a kikapcsolódás és sport, hogy valóban eredményes és sikerélményekkel teli legyen a tevékenység.

A folyóvízi horgászat

A folyóvízi horgászat speciális technikát és felszereltséget igényel, melynek következtében azok számára jelent ideális kikapcsolódást, akik kedvelik a természet ilyen típusú közegét, rugalmasak és készen állnak a változó körülményekhez való alkalmazkodásra.

A folyóvízi horgászat technikája:

  • A nagy mennyiségű és folyamatos etetés elengedhetetlen feltétele a sikeres folyóvízi horgászatnak, amely közel vonzza a kívánt halakat, valamint az etetés másik lehetősége és típusa, ha kevés, de célzott csalival konkrét haltípusra horgászunk.
  • Pontosan, a horgászhelyünknek megfelelően etessünk, mivel ha nem célirányosan tesszük, könnyedén kevésnek bizonyulhat a bekevert csali és eredménytelen lehet a horgászatunk, például az etetőcsésze nem csupán állóvízben, de folyóvízben is magas hatásfokot biztosít.
  • Szerelékünket igazítsuk a folyóvíz sajátosságaihoz és a folyami halak speciális jellemzőihez, például zsinór vastagság, bottípus, gumizás.

A mai széles piaci kínálatban különböző kategóriákban minőségi felszerelés és kellékek kínálkoznak a folyóvízi horgászat szerelmesei, valamint a vállalkozó szellemű horgászok számára.

Minőségi horgászfelszerelések széles választéka!

A horgaszklub.eu weboldal széles választékkal várja webshopjában a horgászokat, hiszen nálunk mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő klasszikus vagy modern felszereléseket a folyóvízi horgászathoz. Látogasson el a www.horgaszklub.eu weboldalunkra és válogasson kedvére minőségi horgászfelszereléseink és kellékeink között, valamint bővebb tájékoztatásért és információkért keressen minket bizalommal nyitvatartási időben, 08-16 óra között a 0630/ 589-4106-os telefonszámon, valamint az info@horgaszklub.eu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
milibaby.hu.1
Stílus és elegancia a legkisebbeknek: Kisfiú alkalmi ruhák

A stílusos öltözködés kortól és nemtől függetlenül különböző mértékben ugyan, de hangsúlyos mindenki életében, amely többnyire annak köszönhető, hogy számtalan...

Close