Kövess minket!
  
     

A friss kávé nagyszerűsége, avagy hogyan készítsünk tökéletes kávét házilag

A friss kávé nagyszerűsége, avagy hogyan készítsünk tökéletes kávét házilag
2016, május 10.

Sokan ismerik a kávé feltalálásának történetét, de ha mégsem, eláruljuk, hogyan is történt! Egy etióp pásztor észrevette, hogy kecskéi egy bizonyos piros bogyó lelegelését követően sokkal élénkebbek lettek. Elvitte ezeket a terméseket a közelben élő szerzeteseknek, akik forró főzetet készítettek belőlük, és ezzel tartották ébren magukat az éjszakai imádságok alkalmával. Bár mindez több száz éve a történt, a kávé töretlen sikerre tett szert. A 16. századra a világon szinte mindenhol ismerték, és készítették ezt az élénkítő italt!

De mi is az igazán jó kávé titka? Nos, az elkészítés módja! Az első és legfontosabb, hogy minőségi eszközök segítségével készítsük el italunkat, melyhez tökéletes társra lelünk az Artisan termékcsaládban.

  • Minőségi kávét, minőségi babból – Fontos, hogy kizárólag ideális érlelésű és pörkölésű kávét válasszunk. Ha azt szeretnénk, hogy mindig friss, és ízletes kávét készíthessünk otthonunkban, érdemes egészszemes kávét beszerezni.
  • Darálás – Ha megvan a kiválasztott típus, elérkezik az Artisan kávédaráló Tökéletesen darált kávét ezzel a géppel kaphatunk. Fontos tudni, hogy a frissen darált kávé jóval erősebb és intenzívebb ízt ad.
  • Főzés – A darálást követően jöhet a főzés. Ehhez javasoljuk az Artisan kávéfőző készülékeit, melyek tökéletesen megtartják a frissen darált kávé zamatát és intenzitását.

A lefőzött kávét több verzióban is elfogyaszthatjuk. Ahány nép, annyi felszolgálási verzió alakult ki. Van, ahol tisztán, feketén isszák, van, ahol tejjel lágyítják, és vannak édesített, habosított verziók, melyek kevesebb arányban tartalmaznak kávét. Az Artisan termékcsalád segítségével házilag is elkészíthetjük az ízlésünknek megfelelő verziót!

Látogasson el honlapunkra, a www.kitchenaidbolt.hu weboldalra, ha Ön is szeretné a frissen őrölt kávé zamatát otthonában érezni! Minőségi termékeink biztos segítségére lesznek konyhájában! Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal telefonon, a +36 20 957 4553-as számon!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
zselés műköröm
Zselés műkörömmel az egészségesebb körmökért!

Tavasszal az ember sok kellemetlenséggel szembesülhet egészségi állapota tekintetben. A téli hónapok során a vitaminkészleteink kimerülnek, fáradékonyak és sérülékenyebbek leszünk....

Close