Kövess minket!
  
     

A füstölők élettani hatásairól

A füstölők élettani hatásairól
2015, március 4.

Mindannyian arra törekszünk, hogy sikeresek és boldogok legyünk, meg tudjuk valósítani álmainkat és egészségesek maradjunk. Ehhez az szükséges, hogy kiegyensúlyozott életet éljünk, odafigyeljünk a mozgásra, helyes táplálkozásra és az emberi kapcsolatainkra is. Ezek mellett a módszerek mellett léteznek olyan alternatív eljárások is, melyekkel hozzájárulhatunk a lelki és fizikai egyensúlyunk megőrzéséhez, ezáltal pedig sikeresen teljesíthetünk az élet különböző területein, és legyőzhetjük a különböző akadályokat.

A füstölők használata a legtöbb ember számára csupán hangulatfokozásra használatos eszköz, pedig az energiagyógyászatban már régóta használatos elem. Akárcsak a színek esetében, úgy a különböző illatok is hatással vannak érzelmeinkre, közérzetünkre, fizikai állapotunkra. Ezért, pusztán egy füstölő meggyújtásával sokat tehetünk azért, hogy változást idézzünk elő.

  • A betegségek elűzésére, a betegszoba felfrissítésére olyan füstölők ajánlottak, melyek diszkrét, frissítő illatukkal nem zavarják a beteget, ilyen az eukaliptusz, az ilang-ilang vagy a rózsa.
  • Egyre többen érdeklődnek a jóga művészete iránt. A meditáció elmélyülését elősegíthetik a szantálfa, mirha, a lótusz vagy az akác illatú füstölők.
  • Nem csak feloldódáshoz, de koncentrációhoz is segítségül hívhatjuk az illatokat, így tanulás során például a fahéj, orchidea vagy a pálmarózsa illatát idéző füstölők serkenthetik hatékonyan az agyműködést.
  • Ha jázmin illatú füstölőt gyújtunk, az jótékonyan hat a tudatállapotra, oldja a feszült, szorongó hangulatot és visszalopja a derűt a lelkekbe.
  • Ha nincs időnk sportolni minden nap, egy-egy stresszes nap után gyújtsunk tömjén illatú füstölőt, és rövid időn belül megtapasztalhatjuk, hogyan űzi el az illat a fáradtságot, megszabadít a gondterheltségtől és stressztől, ugyanakkor koncentrálja a figyelmet is.

Minőségi füstölőket vásárolna? Ehhez nem kell Indiába zarándokolnia, elég, ha a www.piercingrendeles.hu weboldalon körülnéz és megrendeli mindazt az illatot, amire úgy gondolja, hogy szüksége van. Kérdéseivel, észrevételeivel a 70/600-09-99-es vagy a 70/600-10-11-es telefonszámon, illetve az info@piercingrendeles.hu e-mail címen keresztül tud elérni minket.

Frissüljön fel az illatok segítségével!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
milibaby.hu1
A sztárcsemeték is ezt viselik

Manapság egy modern szülőnek nem csak az a fontos, hogy gyermeke megkapja a legszükségesebb dolgokat a mindennapokban. Persze az, hogy...

Close