Kövess minket!
  
     

A gyógyfürdők csodálatos világa – Pihenjen festői környezetben a Hotel Négy Évszakban!

A gyógyfürdők csodálatos világa – Pihenjen festői környezetben a Hotel Négy Évszakban!
2017, április 27.

Magyarország világhírű gyógyfürdőiről. Itthon a fürdőkultúra több mint 2000 éves múltra tekint vissza, már a rómaiak is felfedezték gyógyforrásainkat. A gyógyvizeink különféle típusúak, népszerű „vízi városok” például Egerszalók, Zalakaros, Hévíz és nem utolsósorban Hajdúszoboszló.

De mit is nevezünk gyógyvíznek? Megkülönböztetjük hőmérsékletük alapján is, mert a 30 oC alattiak már hideg gyógyvíznek számítanak, afölöttieket termálvíznek, vagy hévíznek nevezzük.  Kémiai összetételük alapján több csoportra szokták osztani, például keserűvizek, szénsavas vizek, egyszerű hévizek és a sokak által ismert kénes vizek. Utóbbit reumás betegségek kezelésére ajánlják, egyes bőrbetegségek kezelésében is van jelentősége. Vigyázzunk! A nagyon meleg termálvíz nem ajánlott szívbetegeknek és gyerekeknek.

Ha „vízi városba” vágyunk, elsők között szerepel Hajdúszoboszló úti célként. Az alföldi várost évente rengeteg ember látogatja, pihenés és gyógyulás reményében. A termálfürdőt a kilencvenes évek legvégén felújították, a gyógyászati befogadóképessége a helynek duplájára nőtt. Gyógyvizeik hőmérséklete a 32 és 38 oC között van. A fürdőzés után lehetőség van izgalmas programokra is, ha betérünk az aquaparkba. Csúszdák és más extrák is várják a vendégeket, akik kedvelik a felfokozott élményeket strandkörnyezetben.

Sikerült kedvet csinálnunk egy kis fürdőzéshez? Válassza szálláshelyének a Hotel Négy Évszakot! Szállodánkban 30 igényesen kialakított szobával várja vendégeit. A város központjában, a strandfürdő bejáratával szemben találja hotelünket, így ha minket választ, csak egy pár lépés, és máris a vizek világába kerülhet. Szállodánknak wellness részlege is van, különféle szaunázási lehetőség és egészségjavító szolgáltatások várják.

Keressen fel minket, várja Önt is hajdúszoboszlói hotelünk! Részletesebb tájékoztatásért tekintse meg honlapunkat a www.hotelnegyevszak.hu webcímen, kérdéseivel keressen minket bátran az info@negyevszak.hu e-mail címen, telefonon pedig a 06-52-273-140-es számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Az édesburgonya jótékony hatásai
Az édesburgonya jótékony hatásai

Az édesburgonya neve megtévesztő, mert valójában semmi köze a burgonyához. A szulákfélékhez besorolt növény Dél-Amerikából származik.  Vitaminokban és ásványi anyagokban...

Close