Kövess minket!
  
     

A helyes téli bőrápolás fontossága

A helyes téli bőrápolás fontossága
2015, október 1.

Az arcbőr különböző típusokba sorolható, így vannak, akiknek száraz, vannak, akiknek könnyen zsírosodó, és vannak olyanok is, akiknek vegyes típusú a bőrük, egyvalamiben azonban mindannyian hasonlítunk, mégpedig abban, hogy a téli hideg beköszöntével mindannyiunk bőre fokozott terhelésnek van kitéve. Különösen igaz ez akkor, amikor a problémát már nem a zsíros bőr és az állandóan előbukkanó pattanások okozzák, hanem az egyre szárazabb bőr.

A hideg, téli levegő és a fűtött szobák megnövekedett páratartalma együttesen hozzájárul ahhoz, hogy az arcbőr fokozottan veszítsen hidratáltságából, kipirosodjon, és száraz tapintásúvá váljon. Az hidratálás nem csupán a jó közérzet megőrzésének érdekében szükséges, de az egyik legfontosabb lépés a korai ráncok kialakulásának megelőzésében is.

Mit tehetünk, hogy arcbőrünk télen se szenvedjen hiányt semmiben, és ugyanolyan üde, és ragyogó legyen, mint a melegebb és napsütésesebb hónapokban?
Első lépésként érdemes lecserélni a mindennapos használatban lévő arcápoló, ránctalanító és szemkörnyék ápoló termékeinket a bőrtípusunknak megfelelő, táplálóbb összetételű hidratáló krémek valamelyikére, vagy akár többre is – egyaránt igaz ez a nappali és az éjszakai hidratálókra is.

Télen se feledkezzünk meg a rendszeres radírozásról, hogy eltávolítsuk az elhalt hámsejteket, de elegendő egy héten egyszer beiktatunk ezt a tevékenységet. A radírozás után rendkívül fontos a megfelelő hidratálás és bőrtáplálás, így ezt sose felejtsük el!
A természetes, növényi alapanyagokat tartalmazó arcmaszkok télen szinte csodát tehetnek a megviselt arcbőrrel. A rozmaring, a shea vaj vagy az olívaolaj nagyszerűen ellátja tápanyagokkal és hidratálja a fáradt, feszülő bőrt, így az újra visszanyerheti természetes fényét és tápláltságát.

A rendszeres mozgással és tudatos táplálkozással is megelőzhetjük a ráncok elmélyülését, frissíthetjük a vérkeringésünket és gondoskodhatunk a belső táplálásról is.

A www.remylaure-athome.hu honlapon kizárólag olyan professzionális, kozmetikai termékeket vásárolhat meg, melyek bizonyítottan hozzájárulnak az arcápolás és a hidratálás sikerességéhez, valamint eredményesen veszik fel a harcot a ráncok, vagy a cellulit ellen.

Amennyiben kérdése van, hívja a 06-30/349-3736-os, vagy a 06-30/948-3359-os telefonszámot!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
akciosablak.hu
Az alumínium redőnyök előnyeiről

A redőnyöket elsősorban azért alkalmazzuk otthonainkban, hogy könnyedén szabályozni tudjuk a beáramló fényt, ám emellett nem szabad megfeledkeznünk arról sem,...

Close