Kövess minket!
  
     

A húsvéti reklámajándékról

A húsvéti reklámajándékról
2015, március 31.

A húsvét ünnepe mást jelent a vallás területén, mást a kisgyerekeknek és megint mást a kereskedelem és a marketing számára. A vallás valami új kezdetét ünnepli, a fiúk meglocsolják a lányokat a hagyomány szerint, az üzletek pedig kihasználhatják az újabb adandó alkalmat a reklámra és az értékesítésre.

 

Ahogyan a karácsony, úgy a húsvét is kiváló lehetőség az új termékek bevezetésére, a régiek megújítására és a vásárlók hűségének elmélyítésére, úgy húsvétkor is adott az alkalom arra, hogy sikeres reklámkampányokat folytassanak a különböző cégek.

 

Ilyenkor számtalan módja van annak, hogy felkeltsük a vásárlók és potenciális ügyfelek figyelmét. Kóstoltatások, termékbemutatók, vásárok, kiállítások és még számos esemény tökéletes helyszíne ennek a fajta jelenlétnek. Az ilyen eseményeken nem csak az a cél, hogy az adott szolgáltatást, terméket vagy céget megismertessék a közönséggel, hanem az is, hogy a vállalkozás neve, logója, tevékenysége beleégjen a vásárlók tudatába.

 

Hogyan lehet ezt elérni? Ha a vásárlók és ügyfelek pozitív élményekkel gazdagodnak, akár csak egy bevásárlás alkalmával is, akkor legközelebb nagy valószínűséggel fogják a kosarukba tenni a pozitív élményt szolgáltató cég termékeit. Ez az élmény lehet egy kedves hostess segítőkészsége, egy finom, új íz vagy egy ötletes reklámajándék is.

 

A reklámajándékok manapság reneszánszukat élik, hiszen minden fajta promócióhoz lehet valamilyen logózott terméket csatolni. Húsvétkor a kézenfekvő csokinyuszi és piros tojás mellett kreatívabb céges ajándékokkal is fel lehet kelteni a vásárlók figyelmét, ilyen lehet például a tojásfestő készlet, vagy a különböző ökoajándékok.

 

Látogasson el weboldalunkra, a www.dualreklam.hu-ra, ahol számtalan kategóriában talál kreatív reklámajándékokat, a felhasználásuk pedig már az Ön dolga. Árajánlatért, valamint termékeinkkel kapcsolatos további tájékoztatásért hívja a +36/1-410-26-72-es telefonszámot, vagy írjon nekünk a dual@dualreklam.hu e-mail címen, munkatársaink készséggel segítenek Önnek mindenben, hogy vállalkozása igazán sikeres lehessen!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
mindenamibar.com
A minőségi vendéglátás nálunk kezdődik!

Egy vendéglátó egység népszerűségét sok minden meghatározza. Elsősorban a kiszolgálás minősége fontos, az, hogy mennyire profik, udvariasak és gyorsak az...

Close