Kövess minket!
  
     

A klasszikusan modern szépség: szépségpontok

A klasszikusan modern szépség: szépségpontok
2014, július 16.

A történelem során a női szépségideálok folyamatosan változtak, egyes korokban más-más vonásokat, alkatokat és jellegzetességeket tartottak vonzónak, valamint ezeknek köszönhetően férfiak százai estek szerelembe egy-egy csábító pillantás, nőies idomok vagy szexepilek láttán. Napjainkban számos híresség neve marad fenn a gyengébbik nem soraiból, akik minden korban ugyanazokat a klasszikus szépségideálokat képviselték, például Rita Hayworth, Brigitte Bardot, Sophia Loren, Madonna, Dita Von Tees, és természetes a kortalan Marilyn Monroe.

A szépségpontok

Marilyn Monroe jellegzetes domborodó idomai és kacér mosolya örökre beírta magát a történelembe, azonban ikonikus védjegyévé mégis a szája sarkát díszítő anyajegy, azaz napjainkban szépségpont néven ismert vonása vált. A különböző piercingek viselése sok éves múltra tekint vissza, azonban napjainkban hétköznapi és széles körben kedvelt divatékszerek, amelyek közül a hölgyek körében közkedvelt darabok a klasszikusan modern szépségpontok. A szépségpontokat elsősorban a felsőajak fölött viselik tetszőleges oldalon, azonban manapság a számos egyéb testtájon viselt ékszer is megvalósítható, például szem alatt az arccsontnál, a dekoltázson, orrban és egyéb helyeken.

Szépségpont ékszertípusok:

  • Anyagtípus: orvosi acél, titánium, PVD
  • Egészség: fémérzékenyek számára bőrbarát kivitelezés
  • Díszítés: kúpos, kockás, golyók, gyöngyök, köves és egyéb variációk

Az ékszerek behelyezése gyors és fájdalommentes folyamat, amely a megfelelő utókezeléseknek köszönhetően gyorsan és hegmentesen gyógyul, ennek eredményeképpen a szépségponttal rendelkező hölgyek hamar bezsebelhetik az elismerő pillantásokat.

Válassza a minőséget!

A piercingrendeles.hu webáruház széles választékkal várja érdeklődőit, hiszen nálunk mindenki megtalálhatja ízlésének és az elvárásainak megfelelő szépségpont ékszert. Oldalunk gazdag választékában helyet kaptak az elegáns és visszafogott, továbbá az modernebb és feltűnőbb ékszerek egyaránt. Tekintse meg piercing kínálatunkat weboldalunkon és válogasson kedvére, valamint további információkért és bővebb tájékoztatásért keressen minket a 0670/ 600 0999-es és a 0670/ 600 1011-es ügyfélszolgálati telefonszámon, illetve az info@piercingrendeles.hu e-mail címen és hódítson a klasszikusan modern szépséggel!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
kreativko.hu
Javítana életvitelén? Újítsa meg környezetét!

Egészségi állapotunk nem csak abban mérhető, hogy mennyi zöldséget illetve folyadékot fogyasztunk egy nap alatt. Ennél többről szól. Bele tartozik...

Close