Kövess minket!
  
     

A koktélkészítés nélkülözhetetlen kellékei

A koktélkészítés nélkülözhetetlen kellékei
2017, május 29.

A koktélokat mindenki szereti, ne csak egyszerű italokban gondolkozzunk, össze is állíthatunk magunknak frissítő nedűt, megfűszerezve egy kis alkohollal! Ha otthonunkban szeretnénk kevert italokat készíteni, mik azok az eszközök, alapanyagok, amik nem maradhatnak el koktélok esetében?

Egyedülálló kelléktár és mindenféle alkoholos alapanyag nélkül is készíthetünk különböző koktélokat, de a megfelelő eszközökkel még tökéletesebb eredményt érhetünk el, és ha változatosságra vágyunk, vagy szeretnénk vendégeinket lenyűgözni, akkor célszerű minél több koktélkészítéshez szükséges kelléket beszerezni.

A kevert ital készítésének egyik legfőbb eszköze a shaker, amivel a nehezen elkeverhető hozzávalókat vegyíthetjük el. A shakerbe először jégkockát teszünk, majd a többi hozzávalót, lezárjuk és körülbelül 10 másodpercig rázzuk, ha végeztünk, a shakeren lévő szűrön keresztül kiöntjük az italt a poharakba.

A megfelelő poharak beszerzéséről se feledkezzünk meg! A háztartásunkban megtalálható poharak nagy része inkább egyszerű folyadékfogyasztásra szolgálnak. A koktélpoharak már a kialakításukban különlegesek és esztétikusak. A pohár legyen nagy, hogy az ital beleférjen, és ne folyjon ki, mert szintültig kell töltsük a kevert itallal! A formán kívül fontos a megjelenés, a pohár legyen átlátszó, tiszta és foltmentes, hogy az ital színösszeállítása érvényesüljön!

Végül, de nem utolsó sorban a koktélok díszítését se hanyagoljuk el! Ehhez használhatunk ehető elemeket, például gyümölcsöket, koktélcseresznyét, citromot, de egy koktél látványához nélkülözhetetlenek a különböző nyársak és szívószálak, ne hagyjuk ki a klasszikus kis napernyőket se!

Ha szeretné otthonában is élvezni a kevert italok ízét, szerezze be a koktélkészítéshez szükséges eszközöket a Flair Mojito Kft-től! Termékeinket megtekintheti honlapunkon a www.mindenamibar.com címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-70-617-0280-as számon, vagy írjon e-mailt az office@mindenamibar.com címre!

 

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Miről ismerjük fel az ideális gyerekcipőt? – Tegyen az apró lábak fejlődéséért!
Miről ismerjük fel az ideális gyerekcipőt? – Tegyen az apró lábak fejlődéséért!

Szülőként figyelembe kell vegyük, hogy gyermekünk egészséges fejlődésének egyik elengedhetetlen kelléke a megfelelő lábbeli. Fontos, hogy a kezdetektől fogva biztosítsuk...

Close