Kövess minket!
  
     

A legfontosabb tudnivalók kútfúrás előtt

A legfontosabb tudnivalók kútfúrás előtt
2019, november 28.

Egyre több kertes ház tulajdonos töri a fejét azon, hogy milyen módszerekkel modernizálhatná otthonát és hogyan csökkenthetné havi kiadásait. Szerencsére már számos lehetőség áll az ingatlantulajdonosok részére. Így például a napelemek, a hőszivattyús rendszerek és a fúrt kutak is egyre inkább jelen vannak az életünkben. A kútfúrás ugyanis nem csak a háztartási vízdíjainkra hat kedvezően, de a gazdaságos kertfenntartást is elősegíti.

A kútfúrás számos előnnyel jár, hiszen egy kerti kút megkönnyíti a háztulajdonosok mindennapjait. Noha nem csak fúrt kút létezik, hanem vert kút és ásott kút is, mégis hazánkban a kútfúrás a legjobb választás. A kútfúrás során ugyanis egy speciális fúróval akár 120 méter mélyig is képesek lehetünk lefúrni egészen a rétegvízig. Ez a víz pedig mindig rendelkezésünkre áll és ivóvíz tisztaságot garantál. További előnye, hogy akár a házunk saját vízhálózatára is köthető, mivel állandó vízadásra képes. Egy jól kiépített rendszer pedig teljesen biztonságos, hiszen külső szennyeződés nem kerülhet bele.

Ezért jó, ha a kútfúrás mellett döntünk!

A kútfúrással rengeteget spórolhatunk, elsősorban akkor, ha a vezetékes vízrendszerre is rákötjük azt, de nagyobb kertek vagy veteményesek esetén csak azok öntözésével is jelentős összeggel csökkenthetjük a vízszámlánkat. A kútfúrással szerzett rétegvíz előnye, hogy nem tartalmaz káros anyagokat és teljesen klórmentes. Azonban egy nem régiben bevezetett szabályozás miatt minden esetben engedélyköteles, ha kutat szeretnénk fúratni a kertünkben. Az engedélyezés folyamata eltérő attól függően, hogy talajvizes agy rétegvizes kút mellett döntünk.

Fontos azonban, hogy tapasztalt szakember segítségét vegyük igénybe, hiszen a rosszul kialakított kút több pénzt visz, mint amennyit spórolhatunk vele. Ha kútfúrásban jártas szakértőre van szüksége, látogasson el a www.csernochkut.hu weboldalra, és ismerje meg szolgáltatásaim részleteit! Kérdéseivel keressen bátran a 06-30/320-4793-as telefonszámon vagy a csernochistvan@freemail.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
vaszonkepszalon.hu_2
Ajándékozz idén karácsonyra időtálló vászonképet!

A karácsonyi ajándékvásárlás nem igazán tartozik az egyszerű feladatok közé, mert sokaknak nagyon nehéz kitalálniuk, hogy hozzátartozójuknak mire van szükségük...

Close