Kövess minket!
  
     

A leggyakoribb fogproblémák

A leggyakoribb fogproblémák
2016, október 19.

A fogászati beavatkozás sok emberben ébreszt kellemetlen élményeket, pedig minőségi fogászati eszközökkel mindegyik beavatkozást teljesen fájdalommentes lehet. Persze ez függ a páciens állapotától, fogainak minőségétől is, valamint attól, hogy mi is az adott probléma, melyet kezelni kell. Bizonyos esetekben, élethelyzetekben különösen nagy az esély a fogak romlására, ilyen például a cukorbetegség vagy a terhesség, de természetesen ezek a panaszok bármilyen helyzetben, bármikor és bárkinél kialakulhatnak. Nézzük hát meg ezeket a betegségeket közelebbről:

  • Fogszuvasodás: Vagy más néven lyukas fog. A leggyakoribb probléma, mellyel élete során minden ember találkozik legalább egyszer. Fontos, hogy időben kezelve legyen, ugyanis, ha a lyuk túl mélyre jut, elérheti a fog gyökereit is, melyek ettől begyulladhatnak, tályog képződhet, így pedig a fog akár menthetetlen állapotúra is romolhat. Kezelése köztudottan rendkívül egyszerű, melyhez azonban minőségi eszközök, fúró, fertőtlenítőszer és tömítőanyag szükséges.
  • Fogkő: A szájüregben lévő baktériumok sokassága, melyek megtelepszenek a fog felszínén, majd ott szaporodni kezdenek. A fogkő eltávolítása rendkívül egyszerű, ultrahanggal történik, fájdalommentes és gyors, ám ahhoz, hogy valóban könnyen menjen, a legjobb minőségű ultrahangos készülékre van szükség.
  • Fogínyvérzés, fájdalom: A fogínyvérzést szintén baktériumok okozzák, melyek miatt az íny begyulladhat, bedagadhat, majd vérezni kezdhet.
  • Gyökérgyulladás: Ez már bizony a komolyabb problémák közé tartozik, mely több alkalmas gyökérkezelést, rosszabb esetben pedig foghúzást von maga után. A minőségi fogászati eszközök itt is elengedhetetlenek, hiszen a gyökérkezelés egy igen komoly feladat, melyet csak a megfelelő felszereléssel szabad elvégezni.

Van fogorvos barátja? Esetleg Ön készül épp saját rendelőjét megnyitni? Bárhogy is, egy dolog biztos: fogászati eszköz webáruházunkban a legjobb minőségű termékek találhatóak! Vásároljon be Ön, vagy ajánlja ismerősének fogorvosi eszköz webshopunkat! Látogasson elé weboldalunkra, a http://valid.hu-ra, kérdés esetén pedig hívjon a 06-1/210-0185-ös telefonszámon, vagy írjon a dental@valid.hu email címre!

Fogászati eszköz webáruházunk éjjel-nappal nyitva áll Ön előtt!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
tapi-kutyakozmetika-hu-16-okt
Amit minden kutyakozmetikusnak meg kell ismernie: a tacskók különleges világa

A tacskókat mindenki ismeri: kedvesek, aranyosak és aprók. Igazi mini kutyák, akik minden gazdi szívét azonnal elrabolják. Annak, aki kutyakozmetikus...

Close