Kövess minket!
  
     

A magával ragadó tekintet titka

A magával ragadó tekintet titka
2014, február 25.

A szem a lélek tükre. Ha testbeszédről van szó, szemünkkel tudjuk leginkább kifejezni érzelmeinket. Sokszor tudatosan, szándékosan játszunk tekintetünkkel, máskor észre sem vesszük, hogy szemeink árulkodnak aktuális érzelmeinkről. Ha egymás szemébe nézünk, akár kommunikálhatunk is másokkal.

Az arcunk, és azon belül is szemünk az a testrészünk, amit először figyelnek meg az emberek rajtunk. Szemkontaktussal kezdeményezzük a beszélgetéseket is, illetve az egész kommunikáció során beszélgető partnerünk szemébe nézünk. Azt is szokás mondani, hogy valaki megbabonázza a másikat szemével. Ennek értelmében talán nem túlzás azt állítani, hogy a szem és a szemkörnyék kiemelten fontos másokra gyakorolt hatásunk szempontjából.

A szemkörnyék ápolására igen nagy hangsúlyt kell fektetünk.  Különösen igaz ez a nőkre, hiszen hiába a legszebb smink, mellyel varázslatos pillantásokat nyerhetünk, ha karikás vagy táskás a szemünk.

A szem környékén azonban igen érzékeny és vékony a bőrünk, mindössze fél cm vastagságú, mely ráadásul nap mint nap komoly igénybevételnek van kitéve. Gondoljunk csak bele, hányszor pislogunk egy nap, nem is beszélve a pajkos és kedves kacsintásokról és a hunyorgásokról, ha éppen zavarja valami a látásunkat! Emellett a kor, a fáradság, valamint a stressz mind hatással vannak szemkörnyékünkre, elég egy pillantás valakire, és nem tudja letagadni, hogy rossz napja volt.

 A szemkörnyék ápolása tehát igen nehéz feladat, ugyanakkor elengedhetetlen a tökéletes összkép érdekében. Manapság már rengeteg féle termékkel találkozhatunk, melyek kimondottan erre a célra lettek kifejlesztve. Azonban érdemes körültekintőnek lennünk, mielőtt ápoló szert választunk, hiszen a nagy választék igen szélsőséges minőséget is jelent.

Ha szemkörnyék ápoló szereket keres, válassza a Rémy Laure termékeket! Tekintse meg webáruházunk kínálatát a www.remylaure-athome.hu oldalon és próbálja ki kifogástalan minőségű kozmetikumainkat! Ha kérdése merülne fel, várjuk szíves megkeresését a 30/948-3359-es vagy a 30/349-3736-os telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
eletvitel.hu.utazás.2
A Hévízi-tó jótékony hatásai

Hévíz városát kétségkívül a róla elnevezett tó teszi nevezetessé, mely amellett, hogy gyönyörű látványt nyújt, számos gyógyhatással bír szervezetünkre. A...

Close