Kövess minket!
  
     

A minőségi vendéglátás nálunk kezdődik!

A minőségi vendéglátás nálunk kezdődik!
2015, március 5.

Egy vendéglátó egység népszerűségét sok minden meghatározza. Elsősorban a kiszolgálás minősége fontos, az, hogy mennyire profik, udvariasak és gyorsak az alkalmazottak, de természetesen nem kevésbé fontos a felszolgált italok, ételek minősége is. A belső design, a hangulat és az oda járó vendégek ízlése, stílusa is nagy szerepet játszik abban, hogy egy bárból, étteremből vagy kávézóból népszerű hely lesz-e vagy állandóan kong majd az ürességtől.

Azt természetesen egy tulajdonosnak, baristának vagy bárpultosnak sem kell elmagyarázni, hogy a minőségi berendezéseknél és a kiváló alapanyagoknál kezdődik maga a nívós vendéglátás fogalma. Hiába szerződteti valaki a legnevesebb mixereket, ötli ki a legfantasztikusabb recepteket vagy rendezi be a legexkluzívabb bárpultot, ha a rendelkezésére álló hozzávalókból csak az eredeti egy silányabb változatát tudja elkészíteni. A semmiből nem lehet csodát varázsolni, viszont minőségi berendezésekkel és eszközökkel már érdemes megpróbálni!

Ne elégedjen meg a másodosztályú bárkellékekkel, hanem vásároljon olyan eszközöket, melyekkel gyerekjáték egy finom koktél, egy illatos tea vagy egy erős olasz kávé elkészítése és szervírozása. Az élvezetes italok elkészítése a koktél alapanyagoknál kezdődik. A Monin szirupok és pürék a piacvezető termékek közé tartoznak, nemcsak koktélok, de forróitalok ízesítéséül is szolgálnak, nem hiányozhatnak egyetlen bárpultból sem. Az sem mindegy, hogy hová pakolja az alapanyagokat! Jégdaráló, shaker, pohármosógép és néhány törhetetlen pohár az alapfelszerelés darabjait képezik, csak ezután jöhet a koktélszalvéta, dugóhúzó, koktélcseresznye és a többi!

Ugye nem is olyan egyszerű mindent számon tartani, hát még egyetlen helyről beszerezni minden szükséges kelléket! Pedig lehetséges! Látogasson el weboldalunkra, a www.mindenamibar.com-ra, ahol gyorsan, egyszerre megrendelhet mindent, amire szüksége lehet, a többi már csak Önön múlik! Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információért keressen minket a 0670-617-0280-as telefonszámon, vagy az office@mindenamibar.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
horgaszklub.eu
Horgászat: a férfias pihenés

A kikapcsolódás az ember életének szerves részét képezi. A mindennapokban felhalmozódott feszültség és idegeskedés bizony hosszú távon hatással van az...

Close