Kövess minket!
  
     

A mosoly egy görbe, amely mindent egyenesbe hoz

A mosoly egy görbe, amely mindent egyenesbe hoz
2016, január 26.

Az egészséges és szép mosoly pedig az életünket is könnyebbé varázsolja. Sokan élnek abban a tévhitben, hogy a foghullás időskorra jellemző, és ekkor válhat csak szükségessé csak a műfogsor használata. Azonban ez nem minden esetben egyezik meg a valósággal, hiszen számtalan kiváltó ok vezethet a korai fogvesztéshez, melynek következménye a műfogsor készítése és alkalmazása.

De pontosan mik vezethetnek fogvesztéshez?

  • Ízületi gyulladások
  • Örökletes rendellenességek
  • Nem megfelelő fogápolás
  • Rendszertelen fogászati ellenőrzés
  • Dohányzás
  • Cukorbetegség
  • Magas vérnyomás
  • Időskor

Mint azt a felsorolásból is láthatjuk, számtalan olyan eset létezik, mely fiatalokat is érinthet, ezáltal a foghullást nem nevezhetjük időskori velejárónak.

Milyen megoldás létezik fogvesztés kezelésére és megelőzésére?

Vannak bizonyos esetek, melyeket az emberi hanyagság vált ki, így a nem megfelelő fogápolás vagy a rendszertelen fogászati ellenőrzés. Ezeket könnyűszerrel korrigálhatjuk, megakadályozva a bekövetkező kellemetlenségeket. Más esetekben az emberi kényszer az, mely gátat szab az egészséges fogsornak, mint a dohányzás, mely esetben szintén az akaraterőn múlik minden.

A különböző betegségekből kialakuló fogvesztés ellen is tehetünk, hiszen a megfelelő kezeléssel és előírások betartásával kontrollálható mind a vérnyomás, mind a cukorbetegség. Az ízületi gyulladások időbeli felfedezése is esélyt ad a helyes kezelésre, mielőtt végleges veszteséggel járna az.

Örökletes rendellenességek és az időskori foghullás sajnos elkerülhetetlen eredménnyel járnak. Azonban minden esetre létezik megoldás! A megfelelő szakember megtalálásával képesek lehetünk újra magabiztosan mosolyogni egy szép fogsorral. A műfogsor készítése napjainkban korszerű technológiákon alapul, így a rögzítés tökéletes és kivitelezés teljesen élethű.

Ha Ön is megbízható fogászatot keres műfogsor készítéshez és más fogászati esetekhez, tekintse meg honlapunkat, a www.balancemed3.hu oldalt! Számunkra az egészséges fogak a kiegyensúlyozott és boldog élethez vezető út. Kérdés esetén keresse fel munkatársainkat telefonon a +36 20 219 98 27-es számon, illetve e-mailben az info@balancemed3.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Winter tyre
Megfelelő téli gumival az optimális teljesítményért

„Mikor és miért érdemes téli gumit felszereltetni gépjárművünkre?” Sokan szeretik halogatni ezt a kérdést, mondván, hogy még úgysem esett le...

Close