Kövess minket!
  
     

A mosoly láthatatlan korrigálója

A mosoly láthatatlan korrigálója
2015, március 4.

A felszabadult, egészséges mosoly minden ember legfőbb éke. Ez a fajta magabiztosság megszépít, és nem is kerül több órás készülődésbe. Egy mosollyal azonnal kivívhatjuk a másik szimpátiáját, kifejezhetjük együttérzésünket, érzelmeinket. Mégis sokan vannak, akik tudatosan eltakarják mosolyukat. Pedig ma már az egyenetlen fogsor eredményesen és gyorsan korrigálható.

Sokan már gyermekkorban átesünk fogszabályzáson, ám gyakori, hogy rossz emlékeket szerzünk a hordásával, és a ronda, fémeszköz okozta fájdalom vagy éppen a kortársak csúfolódása kiváltotta komplexusokat sem szívesen idézi fel senki. Vannak, akik éppen ezért halogatják évekig a fogak rendbetételét, mondván, felnőttként már úgyis mindegy, és nem is szeretnének nevetségessé válni egy fogszabályzóval.

A fejlődő fogászati technológia azonban erre is talált megoldást. Nem kell többé a mosolyát takargatnia, hiszen a láthatatlan fogszabályzók segítségével észrevétlenül szépül a fogsora! A láthatatlan fogszabályzóról csak Ön tud, hiszen a külső szemlélő számára az nem észrevehető. A ma elérhető fogszabályzók között kétféle lehetőség közül választhatnak a páciensek. Az egyik megoldás a felragasztható fogszabályzó, melyet a fogsor belső oldalára rögzítenek. Az úgynevezett linguális belső fogszabályozás észrevétlenül mozgatja a fogakat anélkül, hogy fájdalmat okozna, biokompatibilis anyagai pedig nem okoznak irritációt.

A másik módszer egy plasztik sín felhelyezésével éri el a fogak kiigazítását. A sín átlátszó, és csak étkezéskor és fogmosáskor kell eltávolítani, valamint bizonyos időközönként kicserélni új darabra.

Fedezze fel a modern fogászati technológiák nyújtotta előnyöket és próbálja ki a láthatatlan fogszabályozást. Felnőtt fejjel sem maradt még le semmiről, hiszen bármikor lehet szabályos és tökéletes fogsora Önnek is. Fogszabályozás, amiről csak Ön és mi tudunk!

A www.balancemed3.hu weboldalon tájékozódhat a láthatatlan fogszabályozás részleteiről és profi szakemberek segítségével juthat új mosolyához. Időpontfoglalásért, tájékoztatásért keressen fel minket a  +36 1 780 01 20-as telefonszámon, vagy az info@balancemed3.hu-n!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
balaton-opus.hu
Nyaralás házi kedvencünkkel

A nyaralási szokások változásával egyre jellemzőbb jelenség, hogy sokan szívesen töltik szabadidejüket és szabadságukat házi kedvenceikkel, legyen szó külföldi vagy...

Close