Kövess minket!
  
     

A motorolaj megfelelő kiválasztása és cseréje

A motorolaj megfelelő kiválasztása és cseréje
2016, március 2.

Milyen gyakran szükséges a motorolaj cseréje, és egyáltalán milyen terméket válasszunk pontosan, ami autónk számára a legmegfelelőbb lesz? Ha tanácstalanok vagyunk ilyen kérdéseket tekintve, mindenképp célszerű szakember véleményét kérni, és egy megbízható motorolaj forgalmazónál keresgélni.

Nagyon fontos, hogy autónkat minden tekintetben kiváló állapotban tudjuk, hiszen csak így lehetünk biztonságban mi is. Ha jót akarunk gépjárművünknek, akkor a motorolaj cseréjére kiemelt figyelmet kell fordítanunk, méghozzá a megfelelő időben, a gyári utasításokat betartva –hiszen a motorban található alkatrészek gond nélküli működéséhez elhanyagolhatatlan a kiváló minőségű motorolaj használata.

Egy megbízható motorolaj forgalmazó cég segítségével egyszerűvé és gyorssá tehetjük a választást, főleg ha a motorolaj kereső mellett döntünk. A motorolaj alapolajat és motorolaj adalékokat tartalmaz, így a feladata többrétű: a kopás és súrlódás csökkentése, a motor hűtése, tömítettségének javítása.

A motorolaj fontos jellemzője többek között a viszkozitás, amit különbözőképp jelölnek. A hideg időszakban kiemelten fontos erre figyelni, ugyanis ezektől a számoktól függ, mikor melyiket szükséges alkalmazni, valamint a hőtűrés mértékét is ez adja. A viszkozitás tulajdonképpen egy olyan mértékszám, ami megmutatja azt, hogy milyen az ellenálló képessége aktuális hőmérsékleten a folyadéknak a folyással szemben – egyszerűen fogalmazva nagyobb viszkozitás esetén nehezebb a folyás.

Ha elhasználódik a motorolaj, annak több oka lehet. Kerülhetnek bele külső szennyeződések, kiéghetnek adalékok és minimális igénybevétel esetén olajsár is képződhet, ha esetleg el nem égett üzemanyag kerül az olajba.

Hozzáértő segítséget kaphat és minőségi motorolajat szerezhet be nálunk, a www.olajwebshop.hu weboldalon. Motorolajok és adalékok széles kínálata áll a rendelkezésére, emellett pedig más hasznos termékekhez is hozzájuthat kedvező áron, magas színvonalon. Weboldalunkon a motorolaj kereső segítségével igyekszünk ötleteket adni, hogy minél gyorsabban találhassa meg a hiányzó motorolajat és adalékanyagot.

Mindig ügyeljen a motorolaj cseréjének idejére és a minőségi, autójába szükséges termékek beszerzésére, és kérje motorolaj forgalmazónk tanácsát! Elérhetőek vagyunk a 06-1/283-7722-es és a 06-30/883-9955-ös telefonszámokon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
franklinhaz.hu_16feb
Parkoljon biztonságban, a belvárosban!

A fáradt reggeleken mindenki sietve készülődik, hogy időben beérjen a munkahelyére. A leggyorsabb mód a célállomás elérésére, ha a gyors...

Close