Kövess minket!
  
     

A növények figyelmet igényelnek télen is!

A növények figyelmet igényelnek télen is!
2018, december 27.

Szívesen tölti idejét a kertjében? Szeretne növényeiről megfelelően gondoskodni? Netán a virágok, bokrok és fák kiválasztása előtt áll? A különféle növények odafigyelést igényelnek egész évben, így télen sem feledkezhet meg róluk. Ha készül a következő hónapokra, érdemes a növényrendelésen már most gondolkodni. Ezt lebonyolíthatja egyszerűen, kertészeti webáruház színes online katalógusából.

A hideg, fényszegény téli hónapok nem csak a kertben, hanem a szobában tartott növényeket is próbára teszik, éppen ezért fontos, hogy megfelelően gondozzuk őket. Az alacsony napjárás miatt jóval kevesebb fényhez jutnak, mint az év más szakaszaiban, ennek következtében nehezebben képződnek új hajtások, valamint hátráltatott a virágzás, a levélfejlesztés is. Feladatunk, hogy különösen ügyeljünk a fény beengedésére, az öntözésre. A kint élő növények pedig nem biztos, hogy könnyen viselik a fagyot, a nagy mennyiségű havat, érzékenyebb virágainkat tanácsos tavaszig valamelyik helyiségünkben elhelyezni. A bokrokat, fákat pedig célszerű a hótakarótól megszabadítani.

Szebbnél-szebb, különleges virágokkal, gyümölcsfákkal, bokrokkal és egyéb növényekkel várjuk Starkl kertészeti webáruházunkban. Lehetősége van 2019-es tavaszi katalógusunkat igényelni, amit díjtalanul postázunk Önnek, ha pedig online bonyolítja le a növényrendelést, kedvezményben részesítjük. Számos hasznos tanácsot nyújtunk annak érdekében, hogy egészséges, szép növények társaságában élhessen. Fontosnak tartjuk a téli védelmet, ezért erre külön felhívjuk a figyelmet. Informálódjon tevékenységünkről, és tekintse meg termékeink széles kínálatát a www.starkl.hu internetes oldalunkon!

Fordítson elegendő figyelmet növényei gondozására télen is! Böngésszen nálunk, és oldja meg a növényrendelést könnyedén! Forduljon hozzánk bizalommal hasznos tanácsokért, keresse fel kertészeti webáruházunk munkatársait a 06-94-329-700-as telefonszámon, szakértőink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
tetemszallitasbudapesten.com_1
Őrizze meg házi kedvence emlékét méltó módon, kutya hamvasztással!

Elveszítette kedvencét, és nem tudja, mit tehetne a legméltóbb búcsúztatás érdekében? Netán szeretne a legszomorúbb helyzetre időben felkészülni? Ha kutya...

Close