Kövess minket!
  
     

A nyelvpiercing viselésének divatja és szabályai

A nyelvpiercing viselésének divatja és szabályai
2014, november 13.

Modern testékszer viselési szokásaink egészen az ókorig nyúlnak vissza, amikor az egyes ékszerek spirituális, vagy éppen presztízs értékeket képviseltek, például Rómában bátorságot szimbolizáltak, míg az azték-maya kultúrában rituális szerepük volt. A reneszánsz idején újra megjelentek ezek az apró díszek és manapság hatalmas kultusz övezi őket, melyek közül az egyik legnépszerűbb típus a nyelvpiercing.

A nyelvpiercing

Nyelvpiercingnek minden olyan testékszert nevezünk, melyet a nyelv különböző pontjain helyeznek el, anyagtól, színtől és díszítettségtől függetlenül, hiszen az ékszerkínálat a megnövekedett igényeknek köszönhetően igen széles, továbbá piercingeket nemtől függetlenül számtalan ember szívesen visel, mégis a fiatalabb generációk körében kiemelten népszerű.

A nyelvpiercing behelyezése a közhiedelmekkel ellentétben minimális fájdalommal jár és gyógyulási ideje is viszonylag rövid időn belül lezajlik, egyéntől függően, azonban az ékszer sajátossága, hogy kiemelt figyelmet és ápolást igényel, hiszen a nem megfelelő kezelés esetén könnyedén elfertőződhet és egyéb veszélyek is felmerülhetnek.

  • A nyelvpiercing viselésével alapvető részévé válik a szájhigiéniának, hogy rendszeresen gondoskodunk a tisztításáról és az állapot fenntartásáról, mivel az étkezésnek és egyéb napi tevékenységeknek köszönhetően megannyi baktérium telepedhet meg a szájüregben.
  • Esetlegesen előfordulhat fémallergia, melynek elkerülése érdekében minőségi, anti-allergén piercinget érdemes választanunk.
  • Ügyeljünk fogaink épségére, hiszen a szájban folyamatosan mozgó piercing komoly károkat is okozhat.

A különféle testékszerek napjainkban a divat és az önkifejezés részévé váltak, azonban a megfelelő szabályok betartása mellett hosszú távon is viselhetjük a dekoratív, különleges vagy éppen extrém piercingeket.

Válasszon minőségi testékszereket!

A piercingrendeles.hu webáruház széles választékkal várja érdeklődőit, nálunk mindenki megtalálhatja az ízlésének és az elvárásainak megfelelő nyelvpiercingeket. Gazdag választékunkban megtalálhatóak az elegáns és visszafogott, valamint a modernebb és feltűnőbb darabok egyaránt.

Tekintse meg piercing kínálatunkat weboldalunkon és válogasson kedvére, valamint további információkért és bővebb tájékoztatásért keressen minket a 0670/ 600 0999-es és a 0670/ 600 1011-es ügyfélszolgálati telefonszámon, illetve az info@piercingrendeles.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
vitalvar.hu.PR.7
A szív- és érrendszeri betegségek megelőzése

A szív- és érrendszeri betegségek napjainkban világszerte óriási tömegeket érintő problémák, melyek gyakran korosztálytól függetlenül, különböző formákban és tünetekkel jelentkezhetnek,...

Close