Kövess minket!
  
     

A pánikbetegség kezelése gyors eredményeket hozhat autogén tréninggel!

A pánikbetegség kezelése gyors eredményeket hozhat autogén tréninggel!
2019, szeptember 24.

Betegnek lenni sokféleképpen lehet. A téli megfázás, az allergia okozta kiütés mellett még lelki betegségekről is beszélhetünk. A lélek is képes megbetegedni, ami testi tünetekkel is jár. Az okok feltárása az első lépés a gyógyulás felé, a probléma és vele együtt az tünetek is csak így szűnhetnek meg.

A felgyorsult szívverés, a szapora légzés, hiperventilláció, remegés, izzadás, összeszoruló torok, az egész elmén eluralkodó félelem, szorongásérzet mind egy, a lélek betegségére visszavezethető jelenség, a pánikbetegség tünete. A pánikbetegek közül több nő kerül ki, mint férfi, de ez nem jelenti azt, hogy „női gyengeség”-hez köthető a kialakulása. Bárhol, bármikor rátörhet a betegre egy jellegzetes pánikroham, de nem feltétlenül a stressz a kiváltó oka és nem is csak bizonyos helyzetekben jelentkezik. A jó hír, hogy a pánikbetegség kezelése ma már eredményes és megfelelő terápiával hosszú távon kezelhető. A pánikbetegség kezelése történhet gyógyszeres kezeléssel és pszichoterápia segítségével, illetve ezek kombinálásával.

A sikeres pánikbetegség kezelés egyik típusa az autogén tréning. Ennek a módszernek nagy előnye, hogy a beteg a kezelések alkalmával meg tudja tanulni, el tudja sajátítani a technika lényegét. Amikor a pánikroham rátör, saját maga is el tudja érni, hogy megnyugodjon, hogy véget vessen a rohamnak. A pánikbetegség kezelése ezzel a módszerrel tehát behatárolható időn belül sikeresen elvégezhető. Természetesen sok minden függ a betegtől, az állapotától, a terapeutával folytatott közös munka eredményességétől is. A pánikbetegség kezelése pár hónap után már jelentős javulást hozhat és segít a betegnek egy jobb életminőséget kialakítani, megszabadulni a kellemetlen rohamoktól.

A www.pszicho-menta.hu webcímen a Pszicho-Menta Humán Szolgáltató Betéti Társaság honlapja nyílik meg. Ha elege van az életét, hétköznapjait megkeserítő pánikrohamokból, szeretne megszabadulni a tünetektől és a saját kezébe venni a gyógyulását, jelentkezzen  pánikbetegség kezelésre Dorogon vagy Budapesten! A +36-30-291-7318-as telefonszámon vagy a solyomttamas@yahoo.com e-mail címen tud elérni!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
ppklima.hu.19szept
Miért ne feledkezzen meg a klímatisztításról?

A klímaberendezés ma már alapvető kiegészítőnek számít, ami kilépett a luxus kategóriából és mindenki számára elérhetővé vált. A különböző teljesítményű...

Close