Kövess minket!
  
     

A reggeli rohanás helyett válassza a sminktetoválást!

A reggeli rohanás helyett válassza a sminktetoválást!
2019, szeptember 12.

A legtöbb férfi gyorsan el tud készülni reggel, mielőtt munkába indulna, azonban a nők többségénél más a helyzet. Gyakori eset például, hogy nagyon sok idő megy el a sminkeléssel: alapozó, szemceruza, szempillaspirál, szemhéjfesték, egy kis rúzs és máris elment fél óra a reggelből. Ez semmiképp sem előnyös, hiszen emiatt vagy korábbra kell beállítani az ébresztőórát vagy minden nap kapkodással indul. Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy ennek nem feltétlenül kell így lennie? Válassza inkább a sminktetoválást és hosszú időre megszabadulhat az ilyenfajta problémáktól!

A sminktetoválás akkor jó, ha nem feltűnő, csupán kiemeli azt, ami szép és picit árnyalja az előnytelenebb részeket. Nem szabad, hogy túl erős legyen, ám egy hétköznapi sminknek tökéletes, így rengeteg időt meg lehet vele spórolni a munkába indulás előtt. Hogyha a sminktetoválást választja, nyugodtan alhat egy kicsit tovább vagy készülődhet lassabban, hiszen nem kell a sminkeléssel foglalkoznia. Van ideje reggelente friss kávét készíteni és jól megreggelizni, így sokkal jobban kezdődhet a nap. Vannak olyan dolgok, amiknek az idejéből nem igazán lehet lefaragni, azonban a szépítkezés nem tartozik ezek közé! A sminktetoválás tervezése során minden ügyfélnek segítünk a legkedvezőbb megoldásokat választani, hiszen modern világunkban már számos technika és többféle lehetőség is rendelkezésre áll. Az egyik legnépszerűbb sminktetoválás a szemöldöktetoválás, itt például választhatunk, hogy szálazottat vagy satírozottat szeretnénk.

A sminktetoválásnak megvan az az előnye is, hogy nem kell annyi pénzt hagyni a drogériákban, hiszen mindenből sokkal kevesebb fogy. Így nem csak időt takaríthat meg, hanem hosszú távon pénzt is, ráadásul rengeteg idegeskedéstől kíméli meg magát.

Amennyiben szeretne többet tudni a sminktetoválásról, keresse fel honlapunkat, a www.erikaszepsegszalon.hu oldalt, vagy lépjen velünk kapcsolatba a +36 35 300 760-as telefonszámon vagy az info@erikaszepsegszalon.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
tanulási nehézségek kezelése Neurofeedbackkel
Tanulási nehézségek kezelése Neurofeedbackkel – gyógyszer helyett igazi megoldás!

A tanulási nehézségek sajnos nem ritkák, statisztikák szerint minden harmadik gyermek érintett valamilyen fokon. Az Ön gyermekének is nehéz megragadni...

Close