Kövess minket!
  
     

A szemüveg kiváltása nyáron? Igen! Kontaktlencse és napszemüveg!

A szemüveg kiváltása nyáron? Igen! Kontaktlencse és napszemüveg!
2017, augusztus 29.

A látás az egyik legnagyobb kincsünk, a legfontosabb érzékeink közé tartozik. Ápolni, óvni kell ahhoz, hogy sokáig tökéletes maradjon, és kifogástalanul tudjon szolgálni minket. De akárhogyan is szeretnénk, az idő múlása elől bizony nem menekülhetünk! A szem romlása, a látás gyengülése kinél hamarabb, kinél később következik be, de mindenkit elér. Ilyenkor már csak egyetlen kérdés marad: szemüveget vagy pedig kontaktlencsét válasszunk látáskorrekciós eszköznek?

Mindig jó, ha van nálunk szemüveg, de nem kell ahhoz ragaszkodni, hogy éjjel-nappal ezt viseljük! Egy jó szemüveg nagyon fontos, hiszen mindig jól jön, ha pihenésre van szüksége a szemnek, vagy ha nem akarjuk megerőltetni. A kontaktlencse mellé azonban még praktikusabb!

A kontaktlencse jó választás lehet a szemüveg kiváltására, mert sokkal nagyobb szabadságot ad, hiszen nem látszik, hogy viselünk valamit, nem az orrunkra, hanem a szembe kell helyezni. Ugyanolyan a térlátásunk, mint előtte, nem csúszik le, nem akadályoz, nem lehet leverni! És ­- ami a legfontosabb – nem tudjuk összetörni, leejteni!

A kontaktlencse viselése mellett a nők ugyanúgy tudnak sminkelni, mint előtte, a megjelenésük semmit sem változik, csak egy láthatatlan lencse kerül a szemükbe. A megfelelő információk birtokában, gondos ápolás és felelősségteljes viselés mellett a kontaktlencse biztonságos látáskorrekciós eszköz. Könnyebb és egyszerűbb benne sportolni, táncolni, nem akadályozza az úszást sem!

A kontaktlencse mellett napszemüveget is viselhetünk a nyári hónapokban. Ezzel a megoldással senkinek sem kell lemondania erről a hasznos és divatos kiegészítőről, a napon is védheti szemét az UV sugárzástól, ami egy egyszerű szemüveggel nem lehetséges!

Cégünk webáruházában, a www.optikshop.hu webcímen széles kínálatát találja minőségi szemüvegeknek, kontaktlencséknek és napszemüvegeknek is! Kérdéseit bátran felteheti a +36-20-808-7887-es telefonszámon vagy az info@optikshop.hu e-mail címen, készséggel állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Miért érdemes autósboltként is funkcionáló autósműhelyt felkeresnünk?
Miért érdemes autósboltként is funkcionáló autósműhelyt felkeresnünk?

Rendellenes működést tapasztalt autójánál, vagy csak ellenőriztetni szeretné az autóalkatrészek működését? Legjobb, ha autósboltként is funkcionáló autójavítást vállaló céget keres,...

Close