Kövess minket!
  
     

A szemüveg kiváltása nyáron? Igen! Kontaktlencse és napszemüveg!

A szemüveg kiváltása nyáron? Igen! Kontaktlencse és napszemüveg!
2017, augusztus 29.

A látás az egyik legnagyobb kincsünk, a legfontosabb érzékeink közé tartozik. Ápolni, óvni kell ahhoz, hogy sokáig tökéletes maradjon, és kifogástalanul tudjon szolgálni minket. De akárhogyan is szeretnénk, az idő múlása elől bizony nem menekülhetünk! A szem romlása, a látás gyengülése kinél hamarabb, kinél később következik be, de mindenkit elér. Ilyenkor már csak egyetlen kérdés marad: szemüveget vagy pedig kontaktlencsét válasszunk látáskorrekciós eszköznek?

Mindig jó, ha van nálunk szemüveg, de nem kell ahhoz ragaszkodni, hogy éjjel-nappal ezt viseljük! Egy jó szemüveg nagyon fontos, hiszen mindig jól jön, ha pihenésre van szüksége a szemnek, vagy ha nem akarjuk megerőltetni. A kontaktlencse mellé azonban még praktikusabb!

A kontaktlencse jó választás lehet a szemüveg kiváltására, mert sokkal nagyobb szabadságot ad, hiszen nem látszik, hogy viselünk valamit, nem az orrunkra, hanem a szembe kell helyezni. Ugyanolyan a térlátásunk, mint előtte, nem csúszik le, nem akadályoz, nem lehet leverni! És ­- ami a legfontosabb – nem tudjuk összetörni, leejteni!

A kontaktlencse viselése mellett a nők ugyanúgy tudnak sminkelni, mint előtte, a megjelenésük semmit sem változik, csak egy láthatatlan lencse kerül a szemükbe. A megfelelő információk birtokában, gondos ápolás és felelősségteljes viselés mellett a kontaktlencse biztonságos látáskorrekciós eszköz. Könnyebb és egyszerűbb benne sportolni, táncolni, nem akadályozza az úszást sem!

A kontaktlencse mellett napszemüveget is viselhetünk a nyári hónapokban. Ezzel a megoldással senkinek sem kell lemondania erről a hasznos és divatos kiegészítőről, a napon is védheti szemét az UV sugárzástól, ami egy egyszerű szemüveggel nem lehetséges!

Cégünk webáruházában, a www.optikshop.hu webcímen széles kínálatát találja minőségi szemüvegeknek, kontaktlencséknek és napszemüvegeknek is! Kérdéseit bátran felteheti a +36-20-808-7887-es telefonszámon vagy az info@optikshop.hu e-mail címen, készséggel állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Minőségi irodai munka: Irodaszékek akciós áron!
Minőségi irodai munka: Irodaszékek akciós áron!

Az irodai munka elsősorban szellemi aktivitást kíván meg a dolgozóktól. A végtelennek tűnő üldögélés, az egészségtelen görnyedés, a megmerevedett testtartás...

Close