Kövess minket!
  
     

A szépség belülről fakad vagy kívülről is?

A szépség belülről fakad vagy kívülről is?
2014, március 13.

Mindannyian ismerjük ezt a már csontig lerágott mondást. Nagyanyáink is folyamatosan azt szajkózták, hogy ne használjunk annyi kencét, mert elcsúfítjuk a bőrünket. Azonban be kell látnunk., sokaknak nehéz lehet úgy megjelennie egy-egy nyilvános eseményen, hogy semmilyen sminket nem viselnek, a szerencsés kivételek pedig ritkák, mint a fehér holló.

Vegyük csak a különböző bőrhibákat és bőrproblémákat. Természetesen nem javasolt, sőt inkább ellenjavallott a gyulladt bőrt még különböző anyagoknak, hát még kémiaiaknak is kitenni, de vannak, olyan aranyszabályok, melyek segítségével, természetes módon óvhatjuk egészségünket.

De ne is szaladjunk annyira előre!

Valóban igaz a mondás miszerint, a szépség belülről fakad. Hogy még egy közkedvelt mondással éljünk: Az vagy, amit megeszel. Abban az esetben, ha mesterséges, tápanyagokban szegény ételekkel árasztjuk el testünket, az a jövőben megbosszulja magát. Ez egyszerűen azért van, mert a megfelelő anyagok hiányában nem képes a szervezet saját anyagcseréjének termékeit előállítani, ami egy idő után komolyabb egészségügyi panaszokat okozhat.

Elsőnek az emésztőrendszerünk jelez, ami nem is meglepő, hiszen azon keresztül haladnak át a bevitt anyagok. Ha ezen a téren bármilyen változást érzékelünk érdemes egy tisztítókúrát tartani, vagy egy teljes életmódváltásra elkötelezni magunkat. Ha ezt nem tesszük meg, a következő lépés a bőrünk lesz. Arcunkon és testünkön különböző bőrhibák jelenhetnek meg a méreganyagok felszaporodása miatt. Ha szeretnénk szervezetünket valóban megszabadítani a méreganyagoktól, érdemes kipróbálni Biopiac a méregtelenítő kúrákhoz ajánlott készítményeit, melyek gyorsítják az káros anyagok ürülését, miközben serkentik az anyagcserét.

Ha mindezt el szeretnénk kerülni, figyeljünk a megfelelő táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra. Testünk meghálálja!

Ennek ellenére bármilyen tudatosan is élünk, arcbőrünk különleges törődést igényel. Ha szeretnénk sokáig megőrizni fiatalságát és lágyságát, napi szinten kell ápolni és táplálni. A Biopiac bőrápoló készítményeinek segítségével, könnyedén megóvhatjuk bőrünk egészségét, mesterséges anyagok nélkül.

Látogasson el a Biopiac webáruház oldalára az alábbi linken.

http://bolt.biopiac.info/

Vagy keressen meg minket elérhetőségeinken:

Ügyfélszolgálat telefon (Szabadi Gabi): 06/20 37 97 135

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
bolt.biopiac.info
Biopiac, ahol az egészség természetes!

Mai felgyorsult világunkban nagy nehézséget jelent a mindennapi életünkbe beépíteni az egészséges életmódot és egy fenntartható tudatos életvitelt kialakítani. Mindannyian...

Close