Kövess minket!
  
     

A szív- és érrendszeri betegségek megelőzése

A szív- és érrendszeri betegségek megelőzése
2014, november 10.

A szív- és érrendszeri betegségek napjainkban világszerte óriási tömegeket érintő problémák, melyek gyakran korosztálytól függetlenül, különböző formákban és tünetekkel jelentkezhetnek, továbbá a vezető halálokok közé tartoznak, ezért kiemelten fontos, hogy időben megelőzzük kialakulásukat, csökkentsük a kockázati tényezőket, valamint megfelelően gondoskodjunk kezelésükről.

A betegségek hatékony megelőzése

A mai modern korunk rohanó és gyakran egészségtelen életmódja számos tekintetben kedvez a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának, melyek közül kiemelt kockázati tényezőket jelentenek:

  • Stressz folyamatos és tartós jelenléte az életmódban
  • Mozgásszegény életmód és túlsúly
  • Helytelen, egysíkú táplálkozás
  • Magas vérnyomás, cukor- és koleszterinszint
  • Krónikus gyulladásos betegségek
  • Genetikai tényezők
  • Káros szenvedélyek
  • Egyén kockázati tényezők

A rizikófaktorok akár hosszú időn keresztül tünetmentesen is károsíthatják szervezetünket, melynek következtében nem érezzük szükségesnek a betegségek kialakulásának megelőzését, ez által előfordulhat, hogy csupán akkor vesszük észre, hogy baj van, amikor egészségünk már tartósan leromlott. A szív- és érrendszeri betegségek megelőzésének érdekében ezért elengedhetetlen, hogy egészen fiatal kortól gondoskodjunk szervezetünkről és a keringési rendszerünkről, rendszeres testmozgással, egészséges és változatos táplálkozással, a káros szenvedélyek mellőzésével, valamint manapság megannyi hatékony és korszerű étrend-kiegészítő készítmény áll rendelkezésünkre a kiegyensúlyozott életmód kialakításához. A különböző innovatív étrend-kiegészítők természetes és szervezetünk számára elengedhetetlen tápanyagokat tartalmaznak, amelyeket gyakran nem, vagy csak kis mennyiségben juttatunk be hétköznapjaink során, így segítségükkel megfelelő egyensúlyt teremthetünk, és megbízható módon előzhetjük meg a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását.

Minőségi választék!

A Vitálvár Kft. minőségi és hatóanyagokban gazdag étrend-kiegészítő termékei hatékonyan járulnak hozzá egészségünk megőrzéséhez és a mindennapok során elősegítik a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzését, melynek következtében hosszú és kiegyensúlyozott életet élhetünk. Tekintse meg termékkínálatunkat a www.vitalvar.hu weboldalunkon, valamint bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot oldalunkon keresztül, illetve a +36 1 238 0742-es, +36 20 3430 300-as telefonszámokon és az info@vitalvar.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
vitalvar.hu.PR.10
Az immunrendszer hatékony erősítésének fontossága

Az egészséges életmóddal és az egészségünk megőrzésével kapcsolatban gyakran említésre kerül az immunrendszer és annak hatékony erősítésének fontossága, azonban mégis...

Close