Kövess minket!
  
     

A szoptatós párna nemcsak a baba születése után praktikus!

A szoptatós párna nemcsak a baba születése után praktikus!
2018, május 31.

A szoptatós párnákról a legtöbb ember azt gondolja, hogy leginkább a csecsemők kényelmét szolgálják, ezért beszerzésüket mindig elnapolják, mondván, úgyis a kisbaba születése után lesz szükség rájuk. Valójában ez téves gondolat, hiszen ezeket a kiegészítőket kismama párnaként is szokták emlegetni, vagyis nem csak a baba komfortérzetét biztosítják, hanem az édesanyáét is!

A babavárás igazán boldog pillanatokat tartogat, azonban a baba növekedése bizony megterheli a nők szervezetét és fizikai állapotát; az utolsó hetekben egyszerűen képtelenek kényelmes pózokban pihenni. A szoptatós párnák többek között ezt is lehetővé teszik a leendő édesanyák számára, így a komfortérzet még a szülés előtti pár hétben is garantált, vagyis az anyuka kipihentté és kiegyensúlyozottá válhat. Ha a szoptatós párna még bőven a szülés előtt kerül beszerzésre, úgy akár meg is akadályozhatóak a komoly fizikai fájdalmak, illetve esetleges sérülések, ugyanis a párnák rendszeres használata jótékony hatással bír a testre, ráadásul az anyagbéli tulajdonságoknak köszönhetően az anyuka bőrét sem irritálja. Természetesen nem csak alváshoz, hanem pihenéshez, vagy tévézéshez is használható a szoptatós párna, így a leendő anyuka később bátran kijelentheti, hogy terhessége zökkenőmentes és kiegyensúlyozott volt. Végül a szülés után teljesedik be a szoptatós párna szerepe, az édesanya és a kisbaba is egyaránt élvezni fogják a használatát.

Ha Önnek is szüksége van szoptatós párnára, a XeZo Kft. kínálatából megvásárolhatja! Nálunk meglelheti az ideális kismama párnát, ugyanis a legfőbb célunk, hogy a leendő anyukák és gyermekeik számára biztosítsuk a kényelmet. A termékeket honlapunkon keresztül tudja megtekinteni és megrendelni, amit a www.pihetex.hu címen érhet el! Ha kérdése, vagy észrevétele lenne termékeinkkel, vagy a megrendelés módjával kapcsolatban, hívjon bennünket telefonon, a 06-70-635-0672-es számon, vagy írjon üzenetet az info@pihetex.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Vérnyomásmérő javítás, vagy kalibrálás? Forduljon szakszerű szervizhez!
Vérnyomásmérő javítás, vagy kalibrálás? Forduljon szakszerű szervizhez!

A vérnyomásmérők rendkívül fontos szerepet töltenek be a mindennapokban. Tulajdonképpen életmentő készülékként is lehet tekinteni rájuk, legyen szó otthonról, kórházi...

Close