Kövess minket!
  
     

A tartós geotextília szerepéről röviden

A tartós geotextília szerepéről röviden
2020, február 28.

Sokan szeretnének kerti tavat építeni, azért, hogy tovább fokozzák kertjük harmonikus látványát. Ahhoz, hogy tartós és valóban szép végeredmény szülessen, a kivitelezés mellett nagy hangsúlyt kell fektetni az alapanyagok minőségére is. Több mindenre is szükség van: az első és legfontosabb, hogy beszerzésre kerüljön a tartós geotextília, ami az alapját adja a kerti tavaknak. Nélküle nincs időtálló és esztétikus végeredmény!

A tartós geotextíliák műanyagból készült textilek, amiket nem csupán a kerti tavak építéséhez használnak, hanem például teraszok, közlekedőutak kialakításához is, így ezek igencsak sokoldalúan felhasználható anyagok. Ahogy a nevükből kikövetkeztethető, tartós megoldást kínálnak a vízelvezetési rendszerek, így a kerti tavak esetében is. Egyszerűen és gyorsan alkalmazhatók, azonban a pontosságra fontos odafigyelni, mert ellenkező esetben nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. A tartós geotextíliák a tófólia alá helyezve megóvják az anyagot a szúrós gyökerektől, kavicsok éleitől, egyéb sérülést okozó tényezőktől. Még az alulról növő gyomnövényeket is képesek távol tartani. Ha beesik bármi a tóba, amiatt sem kell aggódni, ugyanis a speciális, strapabíró geotextília csökkenti a kockázatát annak, hogy kilyukadjon a fólia. Ezzel rengeteg javítással kapcsolatos kiadást meg lehet spórolni, ráadásul időt és energiát sem kell arra felhasználni, hogy az ember megtalálja a sérülést a tófólián. A tartós geotextíliák tehát rengeteg kellemetlen, bosszantó pillanattól óvják meg az embereket, alkalmazásukkal hosszú éveken át zavartalanul lehet élvezni a kerti tavak látványát.

Ha Ön is szeretne kerti tavat, viszont profikra bízná a tófólia és a tartós geotextília elhelyezését, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk szakemberei gyors és pontos munkát végeznek, szolgáltatásunk kedvező áron elérhető. Bővebb információkért tekintse meg weboldalunkat, amit a www.tofolia.eu címen ér el! Ha kérdései lennének, vagy megrendelné a szolgáltatást, keressen bennünket bizalommal telefonon a 06-70-946-1727-es számon, vagy küldjön nekünk e-mailt az info@tofolia.eu címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
fehér színű esztétikus tömés
A fehér színű esztétikus tömés előnyeiről röviden

Ha fogtömésre van szükség, manapság már nem kell attól tartania az embernek, hogy a kezelés után nem lesz hibátlan a...

Close