Kövess minket!
  
     

A természet kincsei: kézműves szappanok

A természet kincsei: kézműves szappanok
2018, február 28.

Napjainkban egyre többféle terméket illetnek a kézműves jelzővel, ám a vásárlók számára nem mindig egyértelmű, hogy mitől is képviselnek magas színvonalat ezek a kozmetikumok, és miben rejlik valójában kézműves mivoltuk. Sokan nem szívesen váltják le a jól megszokott készítményeket, pedig a kézműves szappanok használata számos előnyt és jótékony hatást tartogat. Lássuk, miért is érdemes lecserélni a fürdőszobai kozmetikai termékeket, mitől olyan népszerűek a kézműves szappanok!

A kézműves szappanok kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Összetevőik között szerepel valamilyen elszappanosított zsiradék, úgy mint olívaolaj, kókuszolaj, kakaóvaj vagy sheavaj, valamint az elszappanosítási folyamat eredményeképpen keletkező glicerin és víz. Mindehhez olyan adalékanyagok kerülnek, mint a növények vagy illóolajok, melyeknek köszönhetően további jótékony hatásokat és remek illatokat élvezhetnek a kézműves szappanok használói. Mivel nem kell számolni a mesterséges összetevők káros hatásaival, a készítmények használatával elkerülhetőek a kellemetlen allergiás és ekcémás tünetek. A glicerin hidratáló tulajdonságának köszönhetően ezek a kozmetikai termékek elősegítik továbbá a víz bőrbe jutását, míg a túlzsírozás eredményeképpen pótolják a zsiradékot, ezáltal feleslegessé téve a testápoló használatát.

Amennyiben Ön is szeretné száműzni fürdőszobájából a mesterséges vegyületeket tartalmazó készítményeket, és kézműves szappanokra váltana, ismerje meg a Pálmaház Herbárium termékeit! Natúr kozmetikumok sokszínű kínálata várja érdeklődőinket, számos különféle kivitel és hangulat, ám valamennyi termékünkben közös, hogy gondos munka és természetes alapanyagok adják a lelküket. Látogasson el www.palmahazherbarium.hu weboldalunkra, és rendeljen bátran, termékeinket érintő kérdéseivel pedig keressen minket bizalommal a +36-20-415-0063-as és a +36-20-414-9773-as telefonszámok egyikén vagy az info@palmahazherbarium.hu e-mail címen! Fedezze fel a természet erejét, használjon Ön is kézműves szappant!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
telemontazs.hu.18.02
A digitális rögzítő használatának lehetőségeiről

A biztonsági megfigyelő rendszerek nagyon praktikusak, ha egy épület vagy üzlethelyiség biztosításáról van szó. A segítségükkel nyomon lehet követni a...

Close