Kövess minket!
  
     

A tökéletes és karcsú alak titka

A tökéletes és karcsú alak titka
2015, október 28.

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend az egészséges életmód követése, kialakítása. A legtöbb diéta, ami hiteles és valóban hatásos, a szigorú szabályokra alapuló étrend mellett a rendszeres sportolást is előírja.

A helytelen életmód és rendszertelen, egészségtelen ételek fogyasztása nem csak emésztésünket és belső szerveinket, de bőrünket is megviseli. A bőrszerkezet meglazul, felszíne egyeletlenné válik és kialakul a narancsbőr. A narancsbőr, vagy más néven cellulit kialakulásához a következő főbb tényezők vezethetnek:

  • Mozgásszegény életmód
  • Stressz
  • Magas szénhidrát bevitel
  • Veleszületett genetikai hajlam

Ez az elváltozás többségben a nőket érinti, melyért a női nemi hormonok vonhatóak felelősségre és a terhesség lefolyása alatt magasabb arányban alakulhat ki.

Hogyan tehetünk ellene?

A kialakult narancsbőrrel felvenni a harcot, nem egyszerű és közel sem rövid folyamat. Több lépésben és irányból kell támadni, így fáradtságos munka árán, de csökkenthető, vagy akár teljes mértékben megszüntethető a cellulit. Megelőzése egyszerűbb folyamat ugyan, de lássuk, mit tehetünk a kezeléséért:

  • Rendszeres, napi szintű mozgás
  • Sportolás, edzés, testformálás
  • Ellenőrzött alapanyagokból készült egészséges, természetes ételek fogyasztása
  • Egységes étrend kialakítása és betartása
  • Stressz-mentes életmód kialakítása
  • Feszesítő, karcsúsító krémek használata

A tökéletes karcsúsító szer ismérve:

Olyan készítmény, amely a bőr felső rétegében fokozott vérbőséget és anyagcserét eredményez, fokozza a zsírok lebontását és csökkenti a vízvisszatartást. Feszesebbé teszi a megereszkedett bőrszöveteket, rendszeres használatával látványos eredményt érhetünk el.

Ha Önnek is cellulit problémái vannak, és a tökéletes kiegészítő kezelést keresi diétája, testedzése mellé, termékeinkért látogasson el honlapunkra, a www.remylaure-athome.hu-ra! További információért pedig keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén; telefonon a 30/948-3359-es vagy a 30/349-3736-as számon várjuk hívását!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
bontott alkatrészek
…hogy az utazás ne fulladjon kudarcba!

Családi kikapcsolódást terveztek a hétvégére? Kedvesével szeretnének eltölteni egy romantikus hétvégét? Talán csak egy kis kikapcsolódásra, kirándulásra vágyik? A közös...

Close