Kövess minket!
  
     

A zsírtartalom és a karcsúság

A zsírtartalom és a karcsúság
2014, február 3.

Nincs szükség koplalásra! Szép alakot nem a drasztikus diétákkal lehet elérni, csupán oda kell figyelnünk arra, hogy mit eszünk. Ez az aranyszabály, amit minden fogyni vágyónak meg kell tanulnia és értenie.

Ezt a tényt már brit kutatók is megerősítették. A szóban forgó elemzésben 33 klinikai próba eredményeit vetették össze, amelyekbe egész pontosan 73.589 férfit, nőt és gyereket vontak be az Egyesült Államokban, Európában és Új-Zélandon. A kutatások szerint az emberek úgy fogytak átlagosan másfél-két kilót, hogy az ételeik zsírtartalmának csökkentése mellett, semmilyen diétát nem követtek, és elfogyasztott ételeik mennyisége sem változott.

Ez a kutatás elsőként hozott olyan eredményeket, melyekben a résztvevőknek fogyási szándék nélkül sikerült súlyt veszíteniük, ráadásul a leadott kilók tartósan “lent is maradtak”, így a hatás még inkább pozitívnak mondható.

Ez az eredmény mindenkiben megerősítheti, hogy nem kell tönkretennünk étrendünket és ezzel mindennapjainkat, ha fogyni szeretnénk. Kevesebb zsír, kevesebb koleszterin: ez a helyes út a fogyáshoz!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube