Kövess minket!
  
     

Ajándékozz idén karácsonyra időtálló vászonképet!

Ajándékozz idén karácsonyra időtálló vászonképet!
2019, november 28.

A karácsonyi ajándékvásárlás nem igazán tartozik az egyszerű feladatok közé, mert sokaknak nagyon nehéz kitalálniuk, hogy hozzátartozójuknak mire van szükségük valójában. Sokan szakítanának a hagyományokkal, és a klasszikus karácsonyi slágerajándékok helyett valamilyen különlegesebb meglepetéssel kedveskednének az ünnepen. Amennyiben Te is ehhez a táborhoz tartozol, viszont nem találod a boltok polcain az elvárásoknak megfelelő meglepetést, válaszd a vászonképeket!

A vászonképek valóban formabontó, különleges karácsonyi ajándékok, amire a hozzátartozód garantáltan nem számít a fa alatt. A vászonkép megvásárlásával időtálló és személyes meglepetést nyújthatsz át az ünnepen. Egy ilyen ajándéknak csak a fantázia szabhat határt, rengeteg ötlet közül lehet választani, bármilyen kép rákerülhet a vászonképekre. A nagyszülők, szülők például kifejezetten örülnek az unokák, gyerekek képével ellátott vászonképeknek. Ha pedig párkapcsolatban vagy, a kedvesednek nincs is annál szebb ajándék, ha olyan képpel leped meg, amin Ti ketten vagytok láthatók. A vászonképeken egyszerre több fotó is szerepelhet: a család legjobb pillanatait egy fényképre montázsolhatod. A saját fotókon kívül természetesen bármilyen kedvenc kép új formát ölthet.

Engedd Te is szabadjára a fantáziádat, lepd meg valóban különleges ajándékkal barátodat, kedvesedet, családodat, rendelj vászonképet az az Ötlet Szalon Kft.-től! Igényes, minőségi vászonképeket gyártunk a megrendelőknek, garantáljuk, hogy elégedett leszel a végeredménnyel. Mivel hamarosan itt a karácsony, egyre több megrendelésünk lesz, ezért, ha időben szeretnéd megkapni a csomagot, mihamarabb keress fel bennünket! A rendelés menetéről bővebb információkat weboldalunkon találsz, amit a www.vaszonkepszalon.hu címen érsz el. Ha bővebb információkra lenne szükséged, vagy rendelnél, keress bennünket telefonon a 06-70-387-5747-es számon, vagy küldj e-mailt az info@vaszonkepszalon.hu címünkre, mindenben szívesen segítünk Neked!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
szigetelescelluloz.hu.19nov
Hogyan történik és miért fontos a passzívházak hőszigetelése?

Mivel a tetőszerkezet és a falak önmagukban nem igazán jó hőszigetelők, érdemes rajtuk valamilyen szigetelést alkalmazni, azonban a passzívházak hőszigetelése...

Close