Kövess minket!
  
     

Ajándékozza meg magát, vagy ismerősét népszerű tragus piercinggel!

Ajándékozza meg magát, vagy ismerősét népszerű tragus piercinggel!
2015, június 26.

A piercingeket már az ősi kultúrákban is felfedezhetjük, viszont a készítésükhöz felhasznált alapanyagok változtak a hosszú évek során. Viselésük különböző, eltérő okokkal indokolható. Manapság nagyrészt már csupán kiegészítő testékszerként használatosak, és egyre nő azoknak az embernek a száma, akik viselőkké válnak.

Nagy választék áll a piercinget kedvelők rendelkezésére, lehetőségük van többek között a köldökbe, szemöldökbe, ajakba is testékszert kérni. Egyre elterjedtebb a fül különböző részeibe behelyezhető tragus, azaz kisporc piercing. Ilyenkor a fül elülső, porcos részét szúrják át. Gyógyulására kiemelt figyelmet kell fordítani, az utókezelések betartása mellett. Ha titán ékszert használunk, sokkal gyorsabb gyógyulási idővel számolhatunk. Később többféle ékszer hordható ezen a testrészen.

A www.piercingrendeles.hu –n piercingek nagy választékát kínáljuk. A fülporcba szúrható tragus ékszerek közül lehet karikát, patkót, vagy egyéb speciális tragus ékszert viselni. A következők közül van lehetősége válogatni:

  • Titánium
  • Gr23 titanium
  • 316L orvosi acél
  • PVD
  • Bőrbarát műanyag

Egyedülálló stílust adó, önkifejezés eszközeként használt piercingek, fültágítók sokaságára lelhet piercing webáruházunkban. Ajándékboltunkban más egyéb terméket is megtalál, kedvezményes árakon, amelyek tökéletes ajándékul szolgálnak bármilyen alkalomra. A Magyar Tetoválók szövetségével szoros kapcsolatot ápolunk. Ennek is köszönhetően naprakészek vagyunk a testékszerekkel kapcsolatos változások, újdonságok terén.

Számunkra fontos, hogy mindezek birtokában tudjuk piercingjeinket ajánlani:

  • megbízhatóság
  • kiváló minőség
  • kedvező árak
  • igényeknek megfelelő választék

Regisztráljon a www.piercingrendeles.hu honlapunkon, hogy máris rendelhessen! Ajándékozza meg barátait utalvánnyal, így megbizonyosodhat arról, hogy a legmegfelelőbb testékszert választják a különböző fajták közül! Kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunkat a 06-70-6000999 –es vagy a 06-70-6001011 –es telefonszámon! E-mailben az info@piercingrendeles.hu címre várjuk észrevételeit!

 

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
kisnagyautoberles.hu
Tervezze egyéni, családos és csoportos utazásait bérelt autóval!

Kényelmesen és költséghatékonyan szeretne utazni? Szeretne bérelt autóval útnak indulni, de nem rendelkezik saját gépjárművel? Lehetősége van az autóbérlésre, amely...

Close