Kövess minket!
  
     

Ajándékozzon a keresztelőre alkalmi babaruhát cipővel!

Ajándékozzon a keresztelőre alkalmi babaruhát cipővel!
2015, június 30.

Közeledik a kisgyermek nagyon várt keresztelője, és szeretne valami hasznosat ajándékozni? Válasszon az alkalomra tökéletes meglepetésként babaruhát a kicsinek!

 

Számos családban hatalmas esemény egy kisbaba megkeresztelése. Rengeteg előkészületet és szervezést igényel. Szükséges kiválasztani az időpontot, a helyszínt, és eldönteni, személy szerint kiket hívunk meg az eseményre. Sokan díszítő elemekkel és ajándékokkal veszik körbe az ünnepeltet, és olyanok is, akik az egyszerűség jegyében mellőzik a feltűnést. A kisgyermek számára az őt körülvevő szeretet a legfontosabb, így nem célszerű a külsőségekkel túlzottan sokat foglalkozni.
Azonban van egy fontos kérdés, ami mindenhol szinte ugyanolyan jelentőséggel bír. Milyen legyen a gyermek keresztelőruhája? A tisztaság színe a fehér, és az új életbe való belépést is ez a szín szimbolizálja leginkább, így a keresztelőruhák általában fehérek. Nagyon fontos szem előtt tartani, hogy a baba jól érezze magát a kiválasztott babaruhában.

 

A www.milibaby.hu weboldalon lehetősége van gyönyörű keresztelőruhák közül válogatni. Igénynek megfelelően lehet alakítani a babaruhákhoz kapcsolódó kiegészítők felhasználását, és gondolni kell természetesen a cipőre is. A kisgyermek korának, és az időjárásnak megfelelően célszerű eldönteni, milyen lábbelit adunk rá. Ez lehet zárt alkalmi kiscipő, de zokni, lábfejdísz is, abban az esetben, ha még nem tud járni a kicsi.
Ne feledkezzen meg arról, hogy a templomokban mindig valamennyivel hűvösebb van, mint a szabadtéri kőmérséklet! Pici babára tegyen takarót, adjon sapkát, ha pedig kicsit nagyobb már a gyermek, öltözékét egészítse ki pulóverrel vagy kardigánnal, attól függően hogy kisfiúról vagy kislányról van szó! Ezeket a ruhadarabokat is kivétel nélkül meg tudja vásárolni honlapunkon.

A Milibaby webáruház a következők szerint igyekszik minden esetben vásárlói elégedettségének eleget tenni:

  • legfrissebb kollekciók
  • minőségi márka
  • ismert emberek gyermekein látható darabok
  • garancia vállalása

Válasszon nálunk elképzelései szerint alkalmi kisruhát és exkluzív cipőt a keresztelő napjára! Méretválasztással és egyéb felmerülő kérdéseivel kapcsolatban rendelkezésére állunk
a 06- 30-436-2893 –as telefonszámon, és az info@milibaby.hu e-mail címen is!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
medicahumana.hu
Tegye könnyebbé mindennapjait gerinckímélő ülőpárnával!

Megoldásra van szüksége derékfájdalmai enyhítésére? Minden kívánsága, hogy megszüntesse, vagy legalább enyhítse ezeket? Megfelelő segítségre találhat a gerinckímélő ülőpárna használatával!...

Close