Kövess minket!
  
     

Ajándékozzon szállást karácsonyra egyik híres fürdővárosunkba!

Ajándékozzon szállást karácsonyra egyik híres fürdővárosunkba!
2016, december 1.

Nincs is tökéletesebb meglepetés annál, mint hogy az egész éves rohanást, stresszt és fáradalmakat egy fürdőváros szállodájában pihenhessük ki. A kuponos szállásnak már évek óta nagy hagyománya van, hiszen roppant kedvező lehetőségeket biztosít, miközben szabadabb feltételeket kínál, mint a más típusú szállások.

Ahhoz, hogy a legtökéletesebb szállást ajándékozhassuk, fontos tisztában lenni azzal, hogy mely fürdővárosok szállodái állnak rendelkezésünkre! Minden helységnek megvan a maga történelme, kultúrája és tipikus kikapcsolódási lehetőségei!

  • Hévíz – hazánk egyik leghíresebb fürdővárosa, telis-tele forrásokkal és gyógyvizekkel. A városban csupa kulturális látnivaló fogadja az odalátogatókat és a kirándulás szerelmeseit, de a kuponos szállások között olyanok is találhatóak, melyek azoknak kedveznek, akik inkább pihenéssel és kikapcsolódással töltenék idejüket.
  • Eger – történelmi jelentőségű fürdővárosunk, mely számtalan múzeummal, templommal és kulturális intézménnyel várja az odaérkezőket! Márciustól egészen októberig különböző programok és fesztiválok kerülnek megrendezésre itt. A város pezsgésében fiatalok és idősebbek egyaránt megtalálhatják számításaikat!
  • Esztergom – szintén kulturális központnak számít a számos múzeumával, könyvtárával, színházával és a híres bazilikájával! A kuponos szállások között található a város szívében, és egy kicsit távolabb eső szálloda is, így eldönthetjük, hogy a város nyüzsgését, vagy a vidék nyugalmát szeretnénk-e élvezni!
  • Zalakaros – a fürdővárosok azon kategóriája, ahol a kultúra nem vonja el a figyelmet a kikapcsolódásról és pihenésről, hiszen itt tényleg mindig a fürdőkről és a wellnessről szól!

Természetesen emellett számos más kuponos szállás közül válogathat, ha ellátogat honlapunkra, a www.csakszallas.hu-ra! Lepje meg szeretteit egy feledhetetlen élménnyel! Kínálatunkban minden korosztálynak kedvező ajánlatok találhatóak, így bárki számára kiváló karácsonyi meglepetést ajándékozhat Ön is! Kérdés esetén állunk rendelkezésére e-mailes elérhetőségünkön, írjon az info@csakszallas.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
5csillagostakaritas-hu
Takarítás takarító cég segítségével

Egy hosszú munkanap után, egy nehéz hét végeztével ugye mind halogattuk már a takarítást? Senki se tölti szívesen a hétvégéjét...

Close