Kövess minket!
  
     

Alakformálás kavitációs zsírbontással

Alakformálás kavitációs zsírbontással
2015, március 31.

Manapság az egészséges életmód egyre fontosabb szerepet játszik az emberek életében. Egyre többen választják a tudatos életmódot és mondanak nemet a mesterséges adalékanyagokra, a gyorséttermek hízlaló fogásaira, és választják a fitt életet. Az egészséghez azonban  nem csak a vitaminokban gazdag, változatos és mértékletes táplálkozás tartozik hozzá, hanem a rendszeres mozgás is. A tanulmányok befejeztével az emberek többsége nem csak az iskolapadot hagyja maga mögött, de a rendszeres mozgást is. Pedig a legtöbb embernek bizony szüksége lenne a hetente többszöri mozgásra, hiszen rengetegen végeznek ülő munkát.

A rendszeres sportolás nem csak arra kiváló eszköz, hogy karbantartsa a megfáradt izmokat, de energetizál, boldogsághormonokat termel, javítja a közérzetet és nem utolsósorban megóv attól, hogy túlsúlyosak legyünk. Sajnos azonban a rohanó életvitel, az állandó időhiány és persze a lustaság is oda vezet, hogy sok embernek nem fér bele az életébe, hogy edzőtermekbe járjon, és már csak ahhoz van ereje, hogy bezuhanjon az ágyába a nap végén. Mégis mindenki szeretne tetszeni önmagának és másoknak is.

A formás, feszes idomok és a vonzó, fitt alak elérése általában időigényes, fárasztó, és izomlázzal járó tevékenységekkel összeköthető folyamat. A modern kozmetikai kezelések mégis megtalálták a módját annak, hogyan fogyjon és formásodjon az is, aki nem szimpatizál az aktív testmozgással. Az egyik ilyen alternatív lehetőség a korszerű kavitációs zsírbontás.

A kavitációs zsírbontás egy olyan kozmetikai kezelés, mely egy berendezés segítségével bontja le a zsírsejteket. Az eljárás ultrahanggal stimulálja a zsírsejteket, melyek szétpukkadnak és távoznak a nyirokrendszeren, illetve a vénás keringésen keresztül. A kezelés teljesen fájdalommentes, nem igényel semmilyen sebészi beavatkozást, és nagyon gyorsan látványos eredményekhez vezet.

Keresse fel a weboldalunkat, a www.estheticline.hu oldalt, és ismerkedjen meg az alakformálás gyors, biztonságos és látványos lehetőségeivel! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos további részletekért vagy időpont egyeztetésért keressen minket a +36 30 966 1111-es telefonszámon, vagy az info@estheticline.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
dualreklam
A húsvéti reklámajándékról

A húsvét ünnepe mást jelent a vallás területén, mást a kisgyerekeknek és megint mást a kereskedelem és a marketing számára....

Close