Kövess minket!
  
     

Állathamvasztás: az urna választásról bővebben

Állathamvasztás: az urna választásról bővebben
2018, január 2.

Az állatoknak sokkal rövidebb élet adatott meg, mint nekünk, embereknek. Egy kis állat átlagosan egy évtizedig van a gazdája mellett, de ez lehet kicsit kevesebb, vagy több is. Élete során megbetegedhet, baleset érheti, ezek pedig halálos kimenetelű dolgok is lehetnek. Ám a háziállatok legtöbbje mégis békében, kényelemben éli végig a neki jutó éveket, miközben hűségesen kitart gazdája mellett.

Amikor azonban eljön az ideje, a gazdinak búcsút kell vennie a kedvencétől, és azt is el kell döntenie, hogy mi legyen a sorsa halála után, hogyan engedje el utolsó útjára. Dönthet úgy, hogy eltemeti, de úgy is, hogy elhamvasztatja. Az állathamvasztás egy viszonylag új keletű, az utóbbi időben elterjedőben lévő változata a háziállatok utolsó útra engedésének, ami akár helyben is végezhető. Az állat hamvait az állathamvasztást követően aztán a gazdi saját belátása szerint akár urnában is megőrizheti.

Az állati hamvak számára ma már külön urnák is készülnek, ezek között válogathatnak a gazdik. A hagyományos urnák mellett készülnek cica vagy kutya formájú tároló edények is, melyek egyértelműen jelzik, hogy milyen állat volt valaha a szeretett kis kedvenc. Így könnyebb feldolgozni a szeretett állat elvesztését, nem olyan megrendítő a hiánya, és a gazdi minden nap leróhatja tiszteletét kedvence hamvai előtt.

Az urnák különféle méretben, színben, anyagban és formában elérhetőek. Választhatunk hagyományos urnát, de akár saját tervezésű, egyedi darabokat is készíttethetünk. Utóbbiak hűen közvetítik az elhunyt állat karakterét, emléket állítanak az életének, ennek megfelelően a kisállat tappancsának lenyomata is díszítheti az urnát. Az urna kiválasztásakor eldönthetjük, hogy lakkozott, mázas, fém, vagy egyszerű fehér színű porcelán legyen. Ma már bio urnát is vásárolhatnak a környezettudatos gazdik, ami teljes mértékben újrahasznosított anyagokból készül. Az sem ritka, hogy a gazdi mindig a közelében szeretné tudni az eltávozott állatot és a hamvak végső nyughelyéül ékszert, egy medált választ!

A www.tetemszallitasbudapesten.com weboldalon mindent megtudhat az állathamvasztással kapcsolatban, megismerheti színvonalas szolgáltatásainkat, és felveheti velünk a kapcsolatot, ha úgy dönt, hogy ha az ideje eljön, ilyen módon búcsúztatná kedvencét. Hívjon minket a +36-30-311-7788-as telefonszámon, vagy írjon üzenetet nekünk honlapunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Pihenje ki az év fáradalmait egyedülálló környezetben!
Pihenje ki az év fáradalmait egyedülálló környezetben!

Pihenésre vágyik, ugyanis meglehetősen nehéz hónapokat hagy a háta mögött? Különleges környezetre vágyik, de még nem tudja, hova utazzon? Lehetősége...

Close