Kövess minket!
  
     

Álomesküvőjére álomautó repíti!

Álomesküvőjére álomautó repíti!
2015, június 2.

A nagy nap mindenki számára élete felejthetetlen napja kell, hogy legyen. Ehhez segítünk Önnek kiválasztani a tökéletes esküvői helyszínt és minden kelléket a lehető legjobb szervezők közreműködésével.

Saját elképzeléséhez igazodunk az esemény megrendezése során. Egyedülálló helyszín Budapesten a Diófa Étterem és Rendezvényház, ahol vendégeink rendelkezésére áll két különálló terem és egy gyönyörűen kialakított udvar is azok számára, akik szeretnék a szabadban tartani esküvőjüket. Terembérlési díj megfizetésére nincs szükség, amelyre a honlapunkon részletesen kitérünk. Legemlékezetesebb pillanatait élje át nálunk, válassza a Diófa Étterem és Rendezvényházat! Biztosítjuk arról, hogy felejthetetlen esküvője lesz! Az esküvő helyszínét, az esküvői menüsor elkészítését, tálalását, és minden egyéb tennivalót az Ön kérésének megfelelően, igényeihez alakítva látjuk el.

Az esküvő megtervezése és szervezése rengeteg előkészületet igényel. A pontos és körültekintő rendezvényszervezés az erősségünk! Ebbe beletartozik a stílusos érkezést biztosító esküvői autó, amely jól illeszkedik az esküvő stílusához. A teljes komfort érdekében ügyelünk a legapróbb részletekre is, a rendelkezésre álló hely méretére, hogy a menyasszony probléma nélkül elférjen a nagy helyigényű, különleges öltözékében. Fontos, hogy tudjuk, mekkora utat teszünk majd meg a járművel, hiszen a dísz megfelelő rögzítéséről is gondoskodni kell. Vannak, akik a veterán autókat részesítik előnyben, azonban vannak, akik a luxusautókra esküsznek. A megfelelő esküvői autó emeli az esküvő színvonalát, eleganciát sugároz, és nagyszerű kiegészítője a szertartásnak. Gondoskodunk a vendégek kényelmes szállításáról is. A meghívók kiküldésénél már célszerű érdeklődni, hogy a családok igényt tartanak-e rá.

Mi a kulcs a tökéletes választáshoz? Milyen esküvői autó lehet az, amelynek köszönhetően gondtalanul és őszinte mosollyal érkezhetünk a ceremóniára? Egyáltalán nem könnyű feladat a kiválasztása. Meglepetések bármikor érhetik, így ha ezt szeretné elkerülni, kérje ebben a segítségünket! Készséggel állunk a rendelkezésére, annak érdekében, hogy az esküvőhöz leginkább illő, és minden szempontot kielégítő szállítóeszköz szolgálja az eseményt.

Elérhetőségeink telefonon: 36 20 437 9772, e-mailben: info@diofa-etterem.hu. Keressen fel minket mielőbb!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
mindenamibar.com
Varázsoljuk el vendégeinket a nyári éjszakákon!

A koktélozás egyre népszerűbb, nemcsak a koktélok változatos íz világa teszi ezt, hanem mára szinte státuszszimbólum is ez a kedvtelés....

Close