Kövess minket!
  
     

Amit az egészségbiztosításról tudni érdemes

Amit az egészségbiztosításról tudni érdemes
2017, augusztus 22.

Egészségünk fontossága mindig olyankor jut eszünkbe, amikor valamilyen egészségügyi problémával kell szembesülnünk. Szerencsére van lehetőségünk arra, hogy előre felkészüljünk a betegségekre és az esetleges balesetekre, ugyanis bármikor köthetünk egészségbiztosítást. Mindenki tudja nagyjából, hogy mi is az az egészségbiztosítás, és hogyan működik, de sosem árt mélyebben elmerülni a témában, hogy tisztában legyünk a lehetőségeinkkel!

Kétféle egészségbiztosítás létezik magánszemélyek számára, az összegbiztosítás és a szolgáltatásbiztosítás. Az előbbit sokan ismerik, az összegbiztosítás egy adott sérülés vagy betegség bekövetkeztével fizet biztosítási összeget a biztosítottnak. Ez vonatkozhat a műtét térítésére, gyógyulási támogatásra és kórházi napi térítésre is.

A szolgáltatásbiztosítást már kevesebben fedezték fel maguknak, pedig remek lehetőségeket nyújt az egészségbiztosításban. Ha magánszemélyként szolgáltatásbiztosítást kötünk, nem leszünk többé kiszolgáltatva a számos problémával küzdő magyar egészségügynek, hiszen ez a típusú biztosítás minőségi magán-ellátással jár. A szolgáltatásbiztosítás számtalan területre terjed ki, ebből csak párat emelnénk ki: éjjel-nappali telefonos egészségügyi tanácsadás, korlátlan számú járóbeteg-ellátás az ország legjobban felszerelt magánklinikáin, prevenciós szűrővizsgálat évente, teljes körű diagnosztikai- és laborvizsgálatok, házivizit és VIP szintű kórházi fekvőbeteg ellátás. A szolgáltatások típusa és mennyisége attól függ, hogy milyen biztosítási csomagot választunk.

Ha elege van a várólistákból, a hálapénz intézményéből és a tarthatatlan kórházi körülményekből, válassza a szolgáltatásbiztosítást! További információért látogasson el cégünk honlapjára, a www.assure-man.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásaink széles választékát! Kérdés esetén vegye bátran fel velünk a kapcsolatot a +36-1-232-1150-es telefonszámon, illetve az info@assure-man.hu e-mail címen! Gondoljon a jövőjére, óvja meg egészségét, és kössön egészségbiztosítást!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Tartsa tisztán segítségünkkel lakóparkját!
Tartsa tisztán segítségünkkel lakóparkját!

Saját otthonunk rendben tartása sem egyszerű feladat, de még mindig könnyebben kivitelezhető, mint egy komplett társasház vagy lakópark takarítása, hiszen...

Close