Kövess minket!
  
     

Anyajegyszűrés és anyajegy eltávolítás

Anyajegyszűrés és anyajegy eltávolítás
2014, május 20.

Bőrünk felszínét természetes módon születésünktől fogva, valamint a későbbiekben kialakuló módon borítják anyajegyek, melyek a bőr színétől és szerkezetétől gyakran eltérőek, esetleg színben megegyezőek lehetnek és az esetek túlnyomó többségében jóindulatú elváltozások. Méretben, formában és számban mindenkinél egyéni módon változóan jelentkeznek, azonban érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni anyajegyeinket és bármilyen elváltozást észlelve szakorvoshoz fordulni a problémával, mivel rosszindulatú is lehet egy-egy elváltozás. Néhány esetben a veszélyes daganatok kialakulását vagy egyéb elváltozást viszketés, égés, forma és színváltozás, vérzés és egyéb tünetek is kísérhetnek, azonban a bőrdaganatok kialakulását a rendszeres szűrővizsgálatokkal megelőzhetjük.

Anyajegyszűrés és eltávolítás

Az egészségügyi elváltozások, anyajegyekből származó bőrdaganatok egyik legkézenfekvőbb megelőzése a rendszeres önvizsgálat és szükség szerint a rendszeres szakorvosi szűrővizsgálatok, melyek során a megfelelő módszerekkel ellenőrizhető az esetleges probléma mértéke és megállapítható a kezelés módja. Egyes esetekben az eltávolítás jelenti a legjobb megoldás, mellyel megelőzhetőek a komolyabb daganatos megbetegedések, valamint káros hatásokat nem von maga után a beavatkozás. Érdemes az eltávolítás mellet dönteni, amennyiben olyan helyen található egy-egy anyajegy, ahol folyamatos sérülésveszélynek van kitéve, akár a hétköznapi rutintevékenységek, akár sportolás vagy munkavégzés közben, valamint amennyiben az anyajegy viselőjének esztétikai problémát okoz a jelenléte. Ilyen esetekben önbizalomhiány, gátlás alakul ki vagy embertársaink szemében nyújt zavaró szépészeti problémát. Fontos szempont, hogy laikusként, önmagunknak soha ne próbáljunk megszabadulni a kellemetlen vagy elváltozott anyajegyektől, mert súlyos következményekkel járhat. Az orvosi eltávolítást követően fordítsunk kellő figyelmet a rendszeres szűrővizsgálatok betartására!

Forduljon profi szakemberhez!

Dr. Jánky György sebész, plasztikai sebész és a PRAXIS Plasztikai Klinika főorvosa sok éves tapasztalattal végez anyajegyszűrő vizsgálatokat és eltávolításokat az indokolt esetekben, melyekről bővebb tájékoztatásért tekintse meg a www.janky.hu weboldalt bővebb információkért, valamint hétfőn és csütörtökön 14-19 óra között keressen bejelentkezésért és időpont egyeztetésért a 06-1-365-8633-mas, illetve a 06-20-934-8778-as telefonszámokon, valamint a jankydr@janky.hu és a jankydr@t-online.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
horgaszklub.eu
Utazzon és töltse idejét kedvenc hobbijával!

Régi álma, hogy elutazzon egy horgászparadicsomba, ahol kedvére hódolhat legkedvesebb szenvedélyének? Ne várjon tovább! A horgászklub.eu profi botjaival és kiegészítő...

Close