Kövess minket!
  
     

Apró, de nagy jelentőséggel bíró tetoválások

Apró, de nagy jelentőséggel bíró tetoválások
2016, április 1.

Személyre szabottan szeretné örök emlékként viselni az Ön számára fontos évszámot, nevet, kezdőbetűt, vagy más apró jelképet? Tetoválás készítése alkalmával széles körű lehetősége van, hiszen a színt, a méretet, a stílust is kiválaszthatja, valamint a számokat, betűket kiegészítő szimbólummal egyedi mintává alakíthatja, így tetováltatva teste bármely részére.

Minden ember életében vannak olyan számok, betűk, amelyek nagy jelentőséggel bírnak, valami okból nagy benyomást tesznek ránk. Ezeket a kiemelkedően fontos karaktereket pedig sokan szeretnék nap, mint nap látni is magukon, így a tetoválás készítése mellett döntenek. Ám sokan azt hiszik, hogy minél nagyobb méretű, vagy színesebb egy minta, tetoválás, annál nagyobb a jelentéstartalma is. Azonban ez nem feltétlenül igaz, hiszen ha saját magunk számára készíttetünk tetoválást, annak nem szükséges a külvilág számára is láthatónak lennie, mert minket erősít, így a tetoválás készítésénél nem a méretre, hanem a formára, vagy a helyére helyezünk leginkább hangsúlyt. A tetoválás története szimbólumok tömegével van tele, amelyek lehet, hogy az átlag embernek jelentéktelenek, de mégis kiemelkedő jelentőséggel bírnak. Családtagokhoz kapcsolódó fontos évszámokat, kapcsolathoz fűződő dátumokat és kezdőbetűket, valamint sok más egyebet tüntetnek fel napjainkban tetoválás készítésével a bőrön.

Győri Silver Tattoo & Piercing stúdiónkban magas színvonalú kiszolgálással várjuk tetoválás készítése és testékszer behelyezése céljából. A közös megbeszélésen minden apró részletet egyeztetünk, igénye esetén ötleteket adunk, hogyan lehetne még inkább egyedülállóvá tenni a tetoválásra váró ábrát, szimbólumot, számot, esetleg kezdőbetűt. A www.tattoosilver.hu weboldalunkon számos érdekességet olvashat a témával kapcsolatban, és tetováló szalonunk működéséről!

Csak Öntől függ, mikor dönt tetoválása készítése mellett, és pontosan milyen motívumot érez közel magához, amit egész életén át viselni szeretne! Bízza tetováló szalonunk hozzáértő szakembereire magát! Kérdéseivel felkereshet bennünket a tattoosilver@gmail.com e-mail címünkön, és a 06-20-4975171 –es telefonszámunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
Autóbusz bérlése
Iskolai kirándulások autóbusz bérlésével

Úgy tervezi, hogy az év vége felé tanulóival ellátogat néhány távolabb eső helyszínre, ezzel is szórakoztató formában felelevenítve a tanultakat?...

Close