Kövess minket!
  
     

Asics: a futás élménye itt kezdődik!

Asics: a futás élménye itt kezdődik!
2018, március 8.

A sportolás mindenkinek más szerepet tölt be az életében. Egyre többen gondolják úgy, hogy a rendszeres mozgás nem hiányozhat a mindennapjaikból. Igaz, hogy a sport plusz időt és energiát igényel, de a jótékony hatásai megfizethetetlenek. Vegyük például a futást.

A futás az egyik legegyszerűbb mozgásforma. Nem kell hozzá más, mint egy jó futócipő és maga az út. Nincs szükség még fitness bérletre sem, ha valaki elég elszánt, bárhol futhat, ahol elég jó minőségű az út.

A futás a test egészét átmozgatja, de a testre és a lélekre is nagyon pozitív hatást gyakorol. A kocogás eredményeképpen a test már 20 perc után endorfint szabadít fel, boldogsághormonokat termel. Ez egy hosszú hétköznap után üdítően hat, de a depresszió kezelését tekintve is nagyon eredményes terápia! Rendszeresen futni kitűnő eszköz ahhoz is, hogy ha valami nyomaszt, egy probléma nem ereszt minket, nem találjuk a megoldást, akkor egy rövid futással kitisztíthatjuk a fejünket. Ezt követően mindjárt másképp látjuk a helyzetet, új szemszögből, tiszta fejjel foghatunk neki a megoldásnak.

A futás nem utolsósorban nagyszerű alakot is csinál, hiszen átmozgat, szálkásít, gyakorlatilag a test összes izmára hatással van. Igénybe veszi a vádli, a comb izmait, erősíti a törzs izmokat, a hát izmait is. A napi 20 perc futással elérhetjük, hogy a vérkeringésünk felfrissül, aktivizáljuk az anyagcserénket, pozitívan befolyásoljuk az idegrendszer működését és nem utolsó sorban kalóriát is égetünk.

A futás pozitív élményének megtartásához és teljes hatékonyságának eléréséhez az is hozzájárul, hogy miben futunk. A megfelelő sportruházat benti és szabadtéri futásnál is nagyon fontos szempont.

Az Asics sportmárka termékei között minden kezdő és haladó futó megtalálja az ideális futócipőt, sport leggingset, vagy sport felsőt, ami ahhoz kell, hogy a futás ne csak sport, de élvezetes testmozgás is legyen. Az Asics futócipőit, sportruházatait úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak az éppen aktuális körülményekhez, időjáráshoz, és a futó adottságaihoz. Nyárra, télire, hőelvezetéshez, vagy melegen tartáshoz is talál megfelelő Asics sportruházatot, amiben kihozhatja magából a legtöbbet minden nap!

A www.shopsport.hu weboldalunkon Asics termékek széles skáláját találja, amiből összeállíthatja minőségi futóruházatát! A honlapon üzenetben, vagy a +36-70-320-5271-es, vagy a +36-30-377-2109-es telefonszámokon felteheti kérdéseit és többet is megtudhat Asics termékeinkről!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
10127832 - sprigs of lavender and soap on a wooden table.
A természet kincsei: kézműves szappanok

Napjainkban egyre többféle terméket illetnek a kézműves jelzővel, ám a vásárlók számára nem mindig egyértelmű, hogy mitől is képviselnek magas...

Close