Kövess minket!
  
     

Ausztriai juttatások gyors és megbízható segítséggel

Ausztriai juttatások gyors és megbízható segítséggel
2016, augusztus 30.

Munkáját Ausztriában végzi, és szeretne tisztában lenni a családjára vonatkozó szociális juttatások igénylési lehetőségeivel, de nem tudja hova forduljon? Megbízható segítséget kaphat, és gyors megoldásra számíthat minden tekintetben, ha ezzel a témával foglalkozó, felkészült szakemberekkel dolgozó céget keres fel.

Egyre többen vagyunk, akik külföldön próbáljuk folytatni életünket, és igyekszünk egy másik országban munkát keresni. Több esetben sikerrel járunk, és akár évek múlva is kint tartózkodunk. Jó, ha tisztában vagyunk a hivatalos ügyek intézésével kapcsolatban, és naprakészen tudunk a megváltozó szabályokról, a ránk vonatkozó lehetőségekről. Ha családunkkal élünk Ausztriában, érdemes tájékozódnunk az osztrák családi pótlék igénylésének feltételeiről, emellett pedig az ausztriai adózással, és az ausztriai szociális juttatásokkal is tanácsos tisztában lennünk. Amennyiben nehézkesen oldjuk meg ezeket, és kérdéseink is merülnek fel, célszerű ezzel foglalkozó céget felkeresnünk, viszont körültekintően, mert rengetegen dolgoznak úgy, hogy nem adnak megbízható információkat, mégis jelentősen költségesek.

Komoly háttérrel, szakmailag felkészült munkatársakkal állunk rendelkezésére a különböző témákkal kapcsolatos információkkal, amelyekre ausztriai munkavállalóként lehet szüksége. Irodánk segítséget nyújt osztrák családi pótlék igénylése, ausztriai adózás, és minden más ausztriai szociális juttatások esetében. Szolgáltatásainkról bővebben informálódhat a www.infoausztria.com internetes oldalunkon, ahol letölthető dokumentumokat, és egyéb hasznos tudnivalókat is találhat többek között az említett fontos témákat érintve.

Ne okozzanak problémát az Ön számára sem az ausztriai szociális juttatásokkal, és a más teendőkel kapcsolatos tennivalók! Bármilyen kérdése merül fel, igényelje segítségünket, hogy a lehető leghamarabb tudjon eredményesen eljárni az aktualitásokat illetően! Elérhetőségünk az info@infoausztria.com e-mail címünk, valamint a 06-70-5221999 –es telefonszámunk.

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
fürdőszoba kiegészítők
Alakítsa ki fürdőszobáját igényei szerint, színvonalas eszközökkel!

Új fürdőszobája kivitelezését tervezi, amit szeretne minél egyedülállóbb, minőségi, ugyanakkor strapabíró és időtálló termékekkel berendezni? Fontos, hogy alaposan átgondolja a...

Close