Kövess minket!
  
     

Autók forgalomból való kivonásának lehetőségei

Autók forgalomból való kivonásának lehetőségei
2015, szeptember 30.

Úgy döntött, hogy autójától meg szeretne válni ideiglenesen, vagy akár véglegesen? Az autó forgalomból történő kivonása jelentős anyagi vonzattal jár, így célszerű előre gondolkodni azon, melyik variációt választjuk, és hova visszük autónkat a cél érdekében.

Gépjárművel rendelkezés esetén nem csak akkor vannak költségeink, amikor használjuk, hanem már eleve a birtoklás miatt is. Sokféle ok miatt dönthetünk a forgalomból való kivonás mellett, ennek azonban több típusa van, és mindegyiknél eleget kell tenni a szabályok betartásának. Kérhetjük ideiglenesen, átmeneti időszakra, vagy véglegesen. Azért érdemes ezt jól megfontolni, mert addig kötelességünk fizetni a gépjármű után a közterheket, amíg az a nevünkön van nyilvántartva. Ha ideiglenesen vonjuk ki a forgalomból autónkat, amit határozott ideig lehet, akkor a terheket nem kell fizetni. Az átmeneti időszakra történő kivonás arra az esetre szolgál jól, ha évekre szeretnénk autónk használatát mellőzni. Ez azonban csak idős járműveknél tehető meg. Totálkár bekövetkeztekor választják leginkább véglegesen az autó forgalomból való kivonását. A szabályoknak teljes mértékben eleget kell tenni, így kötelező leadni a rendszámtáblát, a forgalmi engedélyt, és közterületen már nem szabad tartózkodni az autóval. Szükséges beadni a bontási átvételről szóló igazolást. Az autóbontók különbözhetnek abban, hogy melyik feladatért kérnek kisebb-nagyobb összeget. A szolgáltatások díjai, így például az autóbontóba szállítás, és a veszélyes hulladékok miatt eltérőek lehetnek.

A Beck&Beck Autóbontó tökéletes segítséget nyújt ebben a témában. Gyorsan, kedvező feltételekkel, rugalmasan, és kedvezmények biztosításával igyekszünk eleget tenni ügyfeleink igényeinek. Márkától függetlenül foglalkozunk autóbontással, ezen kívül pedig bontott és új alkatrészek is beszerezhetők nálunk. Fontos számunkra, hogy mindig naprakészen nyújtsunk információt, valamint problémamentesen, az összes szabály betartásával dolgozzunk.

Kérje segítségünket autója forgalomból való kivonása ügyében! Az eljárásról, a szükséges okmányokról, és minden egyéb tudnivalóról részletesen tájékoztatjuk. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az info@bechbonto.hu e-mail címen, és a 06-1-2071474 –es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
bandyplastics.hu
Függeszthető virágcserepek teraszunkon

Szereti a rendezett környezetet, a színeket, és a lehető legtöbb gondot fordítja háza körül arra, hogy csinosítani tudja azt? Kiváló...

Close