Kövess minket!
  
     

Az anyajegy eltávolítását nem szabad a véletlenre bízni!

Az anyajegy eltávolítását nem szabad a véletlenre bízni!
2018, október 30.

Változást tapasztalt az egyik anyajegyén, vagy kozmetikailag zavaró helyen található, és nem szeretne a későbbiekben problémát vele? Bármikor lehetősége van az anyajegy eltávolítására, azonban fontos, hogy tapasztalt szakemberhez forduljon, és megbízható vizsgálatot követően, jól felszerelt bőrgyógyászati rendelőben történjen az anyajegy eltávolítása.

Az anyajegyek megjelenhetnek az élet folyamán bármikor; színük és méretük eltérő. Fontos, hogy elkülönítsük egymástól a különböző típusokat, hiszen némelyik esetén fennáll a bőrrák veszélye. Elengedhetetlen a rendszeres önvizsgálat, a helyes fényvédelem, valamint a bőrgyógyászati rendelőben történő szűrővizsgálat. Anyajegy-eltávolításra sor kerülhet többféle ok miatt. Előnytelen elhelyezkedése esetén, ha irritációnak van kitéve, vagy panaszokat okoz, akkor mindenképp érdemes az anyajegy eltávolítása mellett dönteni.

Korszerű diagnosztikai és terápiás eszközökkel, felkészülten állunk rendelkezésére a Phlebo-Med Kft. bőrgyógyászati rendelőjében. Általános és esztétikai vizsgálatok, illetve beavatkozások esetén egyaránt számíthat a segítségünkre. Személyes megbeszélést és részletes tájékoztatást követően végezzük az anyajegy-eltávolítást. Biztonságosan, steril körülmények között, helyi érzéstelenítésben történik az anyajegy eltávolítása, amit követően szövettani vizsgálatra kerül sor, így biztosak lehetünk abban, hogy eltávolításra került-e a teljes anyajegy. Bármilyen ok miatt érzi szükségszerűnek az anyajegy eltávolítását, vagy ha csupán szeretné a rosszindulatú daganat esélyét kizárni, várjuk bőrgyógyászati rendelőnkben. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásainkról a www.phlebo-med.hu weboldalunkon!

Fordítson megfelelő figyelmet bőre egészségére! Elváltozás esetén, illetve nehézségei megszüntetése érdekében forduljon bőrgyógyászati rendelőnk szakembereihez! Bízza ránk az anyajegy eltávolítását és más bőrproblémák kezelését! Kérjen időpontot, és tegye fel kérdéseit a 06-30-902-0703-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@phlebo-med.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
mobile-store.hu
Hozza rendbe készüléke állapotát kiváló mobil szerviz segítségével!

Egyre többször adódik nehézsége a mobiltelefonja használata közben? Esetleg leejtette, vagy más miatt érte sérülés? Bármilyen problémája van, a legjobb,...

Close