Kövess minket!
  
     

Az autógumik cseréjét kösse össze gépjárműve átvizsgálásával!

Az autógumik cseréjét kösse össze gépjárműve átvizsgálásával!
2016, június 1.

Még nem történt meg gépjárművén az autógumik cseréje, pedig már a nyári utazásra készül a család? Nem szabad tovább halogatnia, ugyanis az egyre melegebb idő miatt számos negatív tényezővel szembesülhet, főleg, ha hosszabb útra indul. Ha netán már autója átvizsgálása is időszerű lenne, mindenképp érdemes egy helyen elvégeztetni mindezt.

A járművek biztonságtechnikájával együtt az autógumik összetételét is folyamatosan fejlesztik, a körülményekhez és az igényekhez igazítják. Ez az oka annak, hogy a magas hőmérsékletű időszakokban a téli gumit nyárira szükséges cserélnünk. A gumiabroncsok szerkezete minden tekintetben rengeteget fejlődött az évek során, alapanyaguk már szinte nem is hasonlít elődeikéhez A téli gumik sokkal nagyobb tapadással rendelkeznek a nyári gumiknál, ami miatt a felmelegedett utakon nagyobb mértékben kopnak. Ez a költségeket is megsokszorozza, ráadásul télre akár használhatatlanná is válhatnak a téli gumik. Nem csak a gumiabroncsok cseréje, hanem autónk időszakonkénti, alapos átvizsgálása is nélkülözhetetlen, a műszaki vizsgákon kívül is. Tanácsos olyan megbízható szolgáltató mellett döntenünk, ahova mindig szívesen visszük gépjárművünket, hiszen precízen, rugalmasan végzik munkájukat, és bármilyen jellegű kérdésben rendelkezésünkre állnak.

Az AR-GO Abroncs Bt. munkatársaiként teljes körű szervizeléssel, a gumiabroncsok megbízható cseréjével, és más jellegű szolgáltatásokkal várjuk. A nálunk kapható termékek kivétel nélkül jó minőségűek, amelyekhez kedvező áron juthat hozzá. Érdemes felkeresnie a http://www.ar-go.hu/ honlapunkat, hiszen itt rendszeresen tájékoztatást nyújtunk aktuális akcióinkról, és tevékenységi körünkről, a tőlünk beszerezhető autógumikról is részletesebb információhoz juthat.

Ügyeljen autójára minden szempontból és minden szezonban a lehető legjobban, ne hanyagolja el a nyári hónapokban a téli gumik cseréjét! Gépjárműve átvizsgálásának, és az autógumik cseréjének feladatát bízza ránk! Bármilyen kérdése adódik, elérhetőek vagyunk a 06-1-4319407 –es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az argoabroncs@t-email.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
cityfood.hu.2016.majus
Rendeljen igényei szerint különlegesen finom ételt!

Nincs ideje naponta főzni, de nem szeretne lemondani a finom, főtt ételekről? Ügyel alakjára, ezért nem ehet akármit, és a...

Close