Kövess minket!
  
     

Az egészségtudatos sütemények kora

Az egészségtudatos sütemények kora
2016, augusztus 12.

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap az egészséges életmód. Plakátok és szórólapok tucatjai hívják fel a figyelmünket a zöldségekben és gyümölcsökben rejlő vitaminok és nyomelemek fontosságára. Számtalan szaklap és fórum boncolgatja a témát, és ad hasznos tanácsokat. Sőt, már a legtöbb élelmiszeren feltüntetésre kerül a részletes összetevők listája, a kalóriatartalom és a tápértékek aránya.

Az egészségtudatos táplálkozáshoz pedig hozzá tartoznak a paleo termékek is! A paleolit életmód ugyan új keletűnek tűnhet, ám bizonyos feljegyzések már az 1975-ös években is foglalkoztak a témával. A feltevés, miszerint a paleolit korban használt élelmiszerek napjainkban is megállnák a helyüket, sőt, javítanák a népesség egészségi indexét, reális! Az egykori élelmiszereket azonban bonyolult a mai hatalmas igényekhez igazítani, ezért a paleo termékek között megtalálhatóak olyan korszerű alapanyagok, melyek tökéletesen beleillenek a paleolit étkezés kereteibe! Ilyenek többek között a különböző maglisztek is, mint szezámmag-, a mandula- és a kókuszliszt.

A közhiedelmekkel ellenben ezek a természetes alapanyagokon alapuló maglisztek nem rendelkeznek különösebb aromával, tehát nem befolyásolják az adott étel ízét, melyhez alkalmazzuk őket! A kókuszliszt például tökéletesen megfelel az egészségtudatos sütemények elkészítéséhez! Főként édes sütemények készítéséhez javallott, az állaga miatt! De akár sós sütemények is készíthetőek a segítségével!

A paleo termékek segítenek abban, hogy egyszerűen és praktikusan süthessünk, főzhessünk, különösebb lemondások vagy kompromisszumok nélkül. A Dia Wellness termékek pedig költséghatékony megoldást kínálnak arra, hogy szűkebb költségvetés mellett is egészségesen és tudatosan élhessünk! Látogasson el honlapunkra a www.dietas-termekek-webshop.hu-ra, és válogasson kedvére széles termék kínálatunkból! Sosem volt még ennyire egyszerű egészségesen élni, hiszen kínálatunkban minden szükséges alapanyag megtalálható! Ismerje meg kókuszliszt ajánlatunkat, és süssön finom süteményeket és ételeket! Kérdés esetén pedig állunk rendelkezésére telefonon, a +36 70 / 632 1540-es számon, e-mailben az info@dietas-termekek-webshop.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Read previous post:
dralkonyi.com
Fogápolási kisokos: Mikor, mit és miért alkalmazzunk?

Érdekes, hogy mennyit fejlődik a tudomány, mégis mekkora felhangot kap még manapság is a megfelelő higiénia fontossága. Hogy ez miért...

Close